Skip to main content
🚀 Digitale Zaak subsidie voor jouw bedrijf! 🚀

🚀 Digitale Zaak subsidie voor jouw bedrijf! 🚀

Mijn Digitale Zaak 2023 subsidie voor Online Marketing

De overheid stelt weer subsidie beschikbaar voor bedrijven die willen digitaliseren. Met deze subsidie kun je bijvoorbeeld investeren in content, copywriting, het verbeteren van je webshop, of je kunt zelfs een hele nieuwe website laten maken. Als eigenaar van Dsignonline weet ik uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om een sterke online aanwezigheid te hebben voor je bedrijf.

Wanneer en voor wie is de subsidie Mijn Digitale Zaak?

Vanaf 15 mei 2023 is het mogelijk om aanspraak te maken op de Mijn Digitale Zaak 2023 subsidie. Deze subsidie biedt een geweldige kans om de digitale marketing van je bedrijf te verbeteren en online te groeien. Het beschikbare budget bedraagt ​​€ 870.000 en is speciaal bedoeld voor het ondersteunen van digitalisering binnen het MKB. Door gebruik te maken van de diensten van Dsignonline kun je een beroep doen op deze subsidie voor je online marketing- en SEO-trajecten, website aanpassingen en je kunt zelfs een hele nieuwe site laten maken. Je kunt tot 50% van het maximale subsidiebedrag van € 2500 ontvangen. Aanvragen zijn op volgorde van binnenkomst, dus zorg dat je er op tijd bij bent! 🏃‍♀️Wil je weten hoe je deze subsidie kunt aanvragen en wat de voorwaarden zijn? Lees dan nog even verder.

Wil je direct contact opnemen over de subsidie Mijn Digitale Zaak?
Plan direct een vrijblijvende call in onze agenda.
Bel of plan nu!

Doelstelling Mijn Digitale Zaak 2023

Deze subsidie helpt mkb-ondernemers met maximaal 50 werknemers en een jaaromzet van maximaal €10 miljoen om hun digitale basis op orde te krijgen. Aanvragen kunnen worden ingediend vanaf 15 mei tot en met 14 juli 2023, of totdat het beschikbare budget van €870.000 is toegekend.

In 5 stappen subsidie aanvragen

Als je een aanvraag wilt doen voor de Mijn Digitale Zaak 2023 subsidie, dan kun je de volgende vijf stappen nemen:

  1. Check en volg de Routekaart: De digitale Routekaart biedt een overzicht van de digitale oplossingen die in aanmerking komen voor subsidie. Bekijk welke oplossingen voor jouw bedrijf van toepassing zijn en plan deze in.
  2. Vul de digitaliseringsscan in: De digitaliseringsscan biedt inzicht in hoe digitaal jouw bedrijf al is en welke mogelijkheden er zijn om verder te digitaliseren. Na het invullen van de scan ontvang je een pdf met advies.
  3. Vraag een offerte aan: Vraag bij Dsignonline een offerte aan voor de digitaliseringsoplossingen die voor jouw bedrijf van toepassing zijn. Je bent niet verplicht om deze offerte op te volgen.
  4. Vul de verklaring De-Minimisteun in: Hiermee verklaar je dat je voldoet aan de voorwaarden voor De-Minimissteun.
  5. Vraag de subsidie aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO): Vraag de subsidie aan met behulp van e-herkenning. Stuur ook het ontvangen advies en de offerte(s) op. Zorg ervoor dat de offertes nog geldig (en niet ondertekend) zijn op de dag van de aanvraag.

Welke kosten komen in aanmerking voor subsidie?

Enkele voorbeelden van subsidiabele kosten zijn: zoekmachineoptimalisatie (SEO), koppeling van website/webshop aan social media, implementatie van een webshop, Google mijn bedrijf, een hele nieuwe website, social media, e-mail marketing, neuromarketing, website optimalisatie en website personalisatie. Bijvoorbeeld het vernieuwen van je verouderde website, het optimaliseren van je social media-kanalen of het ontwikkelen van een effectieve e-mailmarketingcampagne. Er is nog veel meer mogelijk. Bekijk en download het overzicht met de belangrijkste digitaliseringsoplossingen; de digitale Routekaart. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je website goed vindbaar is in zoekmachines door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO), waardoor je meer verkeer naar je website trekt en je online vindbaarheid vergroot

Voorwaarden Mijn Digitale Zaak 2023

Je bedrijf heeft maximaal 50 werknemers, een jaaromzet van maximaal €10 miljoen en je hebt nog niet eerder de Mijn Digitale Zaak subsidie ontvangen. Verder dienen de offertes nog geldig (en niet ondertekend) te zijn op de dag van de aanvraag en moet je de producten of diensten binnen 3 maanden na de beschikking aanschaffen. Je hebt de verklaring De-Minimisteun ingevuld. Je hebt de afgelopen drie jaar niet meer dan 200.00 euro overheidssteun per onderneming ontvangen (het maximumbedrag voor eerder ontvangen steun is sectorafhankelijk).

Aanvragen via Dsignonline

Als je hulp wilt bij het aanvragen van de Mijn Digitale Zaak 2023 subsidie, neem dan contact op met Dsignonline. Aanvragen kunnen worden ingediend tot en met 14 juli 2023, of totdat het beschikbare budget van €870.000 op is. Dus wees er snel bij want het budget is snel op. Plan direct een vrijblijvende call in onze agenda om te bespreken hoe we jouw bedrijf kunnen helpen.

Bel of plan nu!

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Contact

Dsignonline
Full-service mediabureua

Locatie Boterdiep 63
9712 AK Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie adres
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.