Skip to main content
Een kennis heeft mijn website...

Een kennis heeft mijn website...

VOEL JIJ JE SOMS OOK ZO'N DOM SCHAAP?

Heb jij een eigen zaak en ook iemand in je directe omgeving die voor jou wel even een website in elkaar kon knutselen? We kennen allemaal wel zo iemand… Je hebt al jaren je eigen zaak in schapenwol en schapenkaas en omdat je niet kon achterblijven ben je ook maar een website begonnen.

Joepie, trotse bezitter van je eigen bedrijfswebsite, lekker betaalbaar in elkaar geknutseld door je neefje of je nichtje of wie dan ook die dat wel even voor je kon doen zonder al te veel kosten… Komt ’t je bekend voor? En dan heb je een mooie of iets minder mooie schapenkaasjeswebsite en een heuse eigen domeinnaam en mag ’t feest beginnen, laat de nieuwe klanten maar komen... helaas schapenkaas, dat feestje kwam nooit op gang.

ER GEBEURT NIETS OF VEEL TE WEINIG

Je wil het eigenlijk allemaal net even anders, dat ene plaatje daar, die kleuren van de tekst boven de alinea, een andere foto van dat kaasje… maar ja een gegeven paard, je kent dat wel ;) Of je wilt je teksten vervangen maar je weet niet hoe dat moet en je neefje of nichtje heeft geen tijd meer want er zijn andere dingen veel belangrijker, hij of zij deed het immers erbij of even snel voor jou er tussendoor… Gaat er een al een belletje rinkelen? Komt dit jou bekend voor?

WAAROM VIND JE HÈM WEL IN GOOGLE EN JOUW SITE NIET?

En op een dag ontdek je als klap op de vuurpijl dat jouw concurrent uit het naburige dorp met zijn schapenkaasjes bovenaan staat op pagina 1 in Google en jij? Pagina 2, 3,4 5… je zoekt verder en? Helemaal niets waar je blij van wordt! Op pagina 25 vind je iets wat indirect over jou gaat maar ook nog steeds niet naar jouw schapenkaasjes verwijst. Het is het bekende verhaal van de ondernemer die een website in elkaar laat flansen door de zoon van de buren of het neefje dat net op kamers woont en dan vervolgens eigenlijk weinig zinnigs kan met de website, behalve zeggen: ja hoor, ik heb ook een website.

ERGERNIS

De site kostte geen vermogen (gelukkig maar, want je wilde eigenlijk geen website en er zeker niet in investeren) en je neefje of nichtje heeft nu helaas een andere hobby, dus modder je maar wat aan. Ja je hebt een website en het ziet er wel aardig uit maar het is het allemaal nèt niet. Er zitten ook wat fouten in maar ja... Je kan er zelf niet echt mee uit de voeten en je ‘bob de bouwer’ heeft nooit tijd om je te helpen. Jammer genoeg levert je site alleen een hoop ergernis op in plaats van nieuwe klanten…

DE GOEDKOPE DOE HET ZELF WEBSITE

Had je geen handige kennis maar vond je een goedkope-doe-het-zelf-en-bijna-voor-niks-website? Heb je met kunst en vliegwerk eindelijk een website maar (omdat je altijd werkt) geen tijd om ook nog eens uit te zoeken hoe je nou bezoekers op je site krijgt? En vraag je je af hoe die concurrent van jou dat toch doet op Facebook? En adverteren op Facebook of Google, moet je dat ook nog allemaal snappen? Natuurlijk, iedereen zit toch op Facebook en iedereen kan toch een website maken? En als kaasverkoper ben je nu dus ook een Facebook en Google specialist, een webbouwer, een marketing expert, een grafisch ontwerper, een tekstschrijver, een social media marketeer en jaja, je kunt ook nog eens mooi fotograferen en foto’s bewerken! En voor al die leuke dingen heb jij als ondernemer met 24/7 je handen in de wol of in de schapenkaas ook echt tijd toch?

DE OPLOSSING

Ben jij er ook helemaal klaar mee? Wil jij je je graag focussen op je Core business in plaats van bezig zijn met dingen waar je niet goed in bent? Geen tijd meer verspillen aan allerlei zaken die je helemaal niet leuk vindt? Wil jij je geen zorgen hoeven maken over hoe je goed gevonden wordt in Google of hoe je meer geld kunt verdienen met jouw website en Facebook?
Ben je toe aan de volgende stap? Neem contact met ons op, we nemen graag je zorgen uit handen en we laten alle geschetste problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen!

Lees meer over onze verschillende diensten en wat we verder allemaal voor je kunnen betekenen. We helpen je graag verder!

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Contact

Dsignonline
Full-service mediabureua

Locatie Boterdiep 63
9712 AK Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie adres
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.