Skip to main content
Nieuwe website maken of je website restylen?

Nieuwe website maken of je website restylen?

Wanneer laat je geen nieuwe website maken maar kies je voor het restylen van jouw website?

Je bestaande website restylen doe je als:

 • Je website rommelig is 
 • De techniek van je website verouderd is
 • De klanten de weg kwijt raken op je website
 • Er al jaren niets aan de website is gedaan
 • Je website niet tot verkopen leidt
 • Klanten geen contact opnemen via jouw website
 • Je website er lelijk of ouderwets uitziet
 • Je website niet meer past bij jouw klanten
 • Je website traag is
 • Je website niet gevonden wordt in Google
 • Je website niet meer past bij jouw producten of diensten
 • Je jouw website niet (meer) leuk vindt
 • Je klanten gelijk al afhaken op je homepage...

Benieuwd naar jouw verbeterpunten?

 

En zo zijn er nog veel meer redenen waarom je jouw site zou kunnen laten restylen. Heb je al heel lang niets meer aan je site gedaan of heb je juist jouw eigen site onlangs kritisch bekeken? Dan is de kans groot dat je toe bent aan een restyling van je huidige website. Wil je vrijblijvend horen wat voor verbeterpunten wij allemaal zien voor jouw website? Stuur een appje of plan een vrijblijvend gesprek in en dan gaan we kijken op welke punten jij jouw site kunt verbeteren!

Eerst nog even wat meer informatie? Lees dan gerust verder zodat je beter begrijpt wat het belang is van een site die helemaal up to date is. Wat dat betekent voor jouw potentiele klanten en verkoopcijfers.

Bij Dsignonline begrijpen we dat er veel redenen zijn waarom je overweegt je website een nieuwe look te geven. Het kan zijn dat je site rommelig is geworden, technisch verouderd is, of dat klanten gewoon de weg kwijtraken zodra ze erop terechtkomen. Misschien leidt je website niet tot de gewenste verkopen, of erger nog, klanten nemen geen contact met je op via jouw site. Dit zijn allemaal zorgen die we graag voor je willen wegnemen.

Aantrekkelijke uitstraling

Laten we beginnen met de uitstraling van je website. Als je site er niet meer aantrekkelijk uitziet, kan dat een grote invloed hebben op hoe potentiële klanten jouw bedrijf waarnemen. Een verouderd ontwerp kan je merk onnodig schaden. Bij Dsignonline hebben we 20 jaar ervaring in webdesign en we weten precies hoe we je website weer fris en aantrekkelijk kunnen maken, zonder het essentiële karakter ervan te verliezen.

Snelle website

Een ander belangrijk aspect is de snelheid van je website. In dit digitale tijdperk hebben mensen weinig geduld voor trage websites. Als je site traag is, loop je het risico dat bezoekers al afhaken voordat ze de kans hebben gehad om te ontdekken wat je te bieden hebt. Wij zorgen ervoor dat je website snel en responsief is, zodat je geen klanten meer verliest.

Passend bij jouw doelgroep

Maar het restylen van een website gaat niet alleen over het uiterlijk en de snelheid. Het gaat ook om de navigatie (zodat mensen snel kunnen vinden wat ze zoeken) en het aansluiten bij je doelgroep en je producten of diensten. Als je website eruitziet alsof hij rechtstreeks uit het begin van de 21e eeuw komt, kan dit potentiële klanten afschrikken. Een modern ontwerp laat zien dat je bij de tijd bent en geeft vertrouwen. Misschien is je website niet langer relevant voor de behoeften van je klanten of weerspiegelt het jouw bedrijf niet meer op de juiste wijze. Dsignonline zal grondig onderzoeken wat je doelgroep verwacht en hoe we je website kunnen optimaliseren om aan die verwachtingen te voldoen.

Onderstaande punten zijn ook vaak al reden genoeg om je website te laten restylen. Het gaat dus niet alleen om dat nieuwe jasje maar ook om of jouw jasje wel opvalt en van een goede kwaliteit is ;-)

 1. Lage Zoekmachine Ranking: Als je website niet goed scoort in zoekmachines, is het misschien tijd voor SEO-optimalisatie om meer organisch verkeer aan te trekken.
 2. Concurrentievoordeel: Als je concurrenten moderne, gebruiksvriendelijke websites hebben, wil je niet achterblijven. Een frisse uitstraling kan je een voorsprong geven.
 3. Lage Conversieratio's: Als je website niet leidt tot de gewenste acties, zoals het invullen van formulieren of het doen van aankopen, moet je wellicht de gebruikerservaring en de oproepen tot actie heroverwegen.

Persoonlijk, professioneel en snel

Naast alle genoemde zaken die van belang zijn voor jouw website,  begrijpen we dat je als ondernemer moet kunnen vertrouwen op de professionaliteit van het team dat met je website werkt. Bij Dsignonline streven we ernaar om niet alleen snel te schakelen en de hoogste kwaliteit te leveren, maar we zijn ook persoonlijk in onze aanpak. We willen dat je je op je gemak voelt bij ons en dat je weet dat we echt naar je luisteren. We streven ernaar een product te leveren dat naadloos aansluit bij jouw wensen en bij jouw bedrijf.

Aantrekkelijk, functioneel & effectief

Kortom, als je denkt dat het tijd is om je website een nieuw leven in te blazen, staan we bij Dsignonline voor je klaar. Met onze 20 jaar ervaring begrijpen we jouw specifieke behoeften en die van je doelgroep. We zorgen ervoor dat je website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en effectief in het bereiken van je zakelijke doelen. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om van jouw website een krachtige online aanwezigheid te maken die indruk maakt op je klanten en resultaten oplevert.

 

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Contact

Dsignonline
Full-service mediabureua

Locatie Boterdiep 63
9712 AK Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie en pakketpost
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.