"Een oplossing voor iedere uitdaging!"

Over het bedrijf van de klant

Anna de Kok is een personal trainer met sportscholen op twee locaties in Groningen en Haren. Haar eerste sportschool is gevestigd in het centrum van Groningen, aan de Oosterstraat. De tweede vestiging is in Haren. Anna de Kok is een jonge ondernemer van amper 25 jaar die flink aan de weg timmert. Heerlijk om mee samen te werken.

Klant: Anna de Kok | Personal trainer & coach
Diensten: Webdesign, webontwikkeling, salespages, webtraining (via skype), advies, ondersteuning, webhosting, onderhoud, software-updates
Techniek: Joomla! open source CMS

Over dit project:

Dsignonline heeft in het verleden de annadekokpersonalhealthcoach.nl website (gemaakt in Wordpress) voor haar geoptimaliseerd qua techniek en layout. De site werd gestroomlijnd en up to date gemaakt in alle opzichten. Er werden ook enkele partnerpagina's gemaakt en toegevoegd aan de website (cellulitix triple treatment etc.) Daarna heeft Dsignonline een compleet nieuwe website ontwikkeld voor Anna de Kok op www.annadekok.nl. Deze site heeft een totaal andere insteek, een meer commerciële aanpak en loopt als een tierelier. Dit in combinatie met SEO en social media en adverteren, zorgt voor prima resultaten. 

    portfolio-dsignonline-webdesign-annadekok-personalcoaching-groningen-haren-1.jpg
    portfolio-dsignonline-webdesign-annadekok-personalcoaching-groningen-haren-2.jpg
    portfolio-dsignonline-webdesign-annadekok-personalcoaching-groningen-haren-4.jpg
    portfolio-dsignonline-webdesign-annadekok-personalcoaching-groningen-haren-3.jpg