"Een oplossing voor iedere uitdaging!"

B&B Het Rustige Heuveltje

Over het bedrijf van de klant

Ben je op zoek naar een overnachting in Drenthe in een comfortabele Bed & Breakfast? Wij doen er alles aan om jou een thuisgevoel te geven; bij ons zit je goed! Even weg van huis! Bij ons voel je je thuis, dat is wat wij voor ogen hebben!

Klant: B&B Het Rustige Heuveltje
Diensten: Webdesign, webontwikkeling, webtraining, social media (o.a. facebook, instagram, twitter), advies, ondersteuning, webhosting, onderhoud, software-updates
Techniek: Joomla! open source CMS

Over dit project:

Voor het rustige heuveltje hebben wij de website over gezet in een nieuw systeem wat de gebruiksvriendelijkheid voor de klant beter maakt. Zo kunnen ze sneller blogs en arrangementen aanmaken zonder dat er veel handelingen voor nodig zijn. Daarnaast hebben wij een boekingsmodule geïntegreerd in de website zodat bezoekers direct kunnen boeken. De website is zoekmachine geoptimaliseerd en voorzien van microdata. Naast deze website hebben we social media campagnes gemaakt en gestart inclusief advertenties en normale berichten. Ook hebben wij voor Het Rustige Heuveltje ontwerp en drukwerk van visitekaartjes en diverse andere huisstijlzaken verzorgd.

    website_b_b_het_rustige_heuveltje_afb_portfolio_dsignonline.jpg
    website_b_b_het_rustige_heuveltje_afb2_portfolio_dsignonline.jpg
    website_b_b_het_rustige_heuveltje_screenshot_portfolio_dsignonline.jpg