"Een oplossing voor iedere uitdaging!"

Over het bedrijf van de klant

Betan Medix is een cosmetisch bedrijf dat een anti-cellulitis crème ontwikkelde; cellulitix. De crème is ontwikkeld door plastisch chirurgen en apothekers en is bedoeld voor vrouwen met cellulitis. De vorige site was een webwinkel, gebouwd in Magento, die niet voldeed aan de wensen van Professor dr. Berend van der Lei enVolkan Tanaydin M.D., PharmD. Dsignonline heeft een totaal nieuwe site gebouwd met een uitstraling die perfect aansluit bij de beoogde doelgroep; vrouwen met cellulitis en in het hogere segment. De nieuwe site werd met door de betrokken chirurgen met een enorm enthousiasme ontvangen en overtrof hun verwachtingen vele malen.

Klant: Betan Medix
Diensten: Webontwerp, webontwikkeling, webhosting, onderhoud, software-updates, zoekmachine-optimalisatie, advies, fotobewerking, film
Techniek: Word Press

Over dit project:

Betan Medix is een cosmetisch bedrijf dat een anti-cellulitis crème ontwikkelde; CellulitiX™. De crème is ontwikkeld door plastisch chirurgen en apothekers en is bedoeld voor vrouwen met cellulitis. De vorige site was een webwinkel, gebouwd in Magento, die niet voldeed aan de wensen van Professor dr. Berend van der Lei en Volkan Tanaydin M.D., PharmD. Dsignonline heeft een totaal nieuwe site gebouwd met een uitstraling die perfect aansluit bij de beoogde doelgroep; vrouwen met cellulitis en in het hogere segment. De nieuwe site werd met door de betrokken chirurgen met een enorm enthousiasme ontvangen en overtrof hun verwachtingen vele malen.

    poster-balcony.jpg
    facebook-cellulitix.jpg
    home-calling-lady.jpg
    poster-contact.jpg