"Een oplossing voor iedere uitdaging!"

Over het bedrijf van de klant

De mogelijkheden van glas in lood bij Glasatelier Bonder zijn zeer groot. U kunt uw eigen ontwerp maken, zowel modern als klassiek. Wij bespreken met u of uw ontwerp technisch haalbaar is en zullen dan in overleg eventuele aanpassingen hierop maken. Samen kunnen we dan glas uitzoeken om uw ontwerp te verwezenlijken. Wij hebben hiervoor meerdere glascollecties in huis. Ook kunt u bijvoorbeeld een raamhanger of voorzetramen (laten) ontwerpen en maken. Zo krijgt uw eigen raam een uniek karakter. Uiteraard kunnen wij ook een passend ontwerp voor u maken, geheel naar uw eigen wensen. In het glasatelier kunt ook verschillende workshops en cursus volgen.

Klant: Glasatiel Bonder
Diensten: Webdesign, webontwikkeling, webtraining (via skype), advies, ondersteuning, webhosting, onderhoud, software-updates
Techniek: Joomla! open source CMS

Over dit project:

We hebben voor Glasatelier Bonder een nieuwe website ontwikkeld. De oude website voldeed niet meer qua layout, techniek en was ook verre van optimaal voor de zoekmachines. We hebben een totaal nieuw ontwerp gemaakt met een frisse heldere vormgeving die weer helemaal modern is en up to date. Verder hebben we ook foto’s gemaakt voor op de website, Facebook en Instagram. De website wordt door het glasatelier zelf bijgehouden. Hiervoor is er een dagdeel onderricht gegeven om de basisvaardigheden van het Joomla systeem onder de knie te krijgen.

    website_glasatelier_bonder_afb_portfolio_dsignonline.jpg
    website_glasatelier_bonder_screenshot_portfolio_dsignonline.jpg