"Een oplossing voor iedere uitdaging!"

Over het bedrijf van de klant

Diëten, sporten en supplementen slikken geven geen blijvend resultaat indien er niet mentaal aan de slag wordt gegaan met afvallen. Iedereen is verschillend en heeft op andere manieren moeite met afvallen en slank blijven. In mijn online programma leer je om weer van eten en bewegen te houden. Ik haal je uit je dieet denken en laat je weer genieten van lekker en gezond eten. Je krijgt van mij een jaar lang iedere dag  356 dagen een motiverende e-mail met tips, oefeningen, recepten en interessante artikelen die jou helpen om slank te worden en te blijven.

 

Klant: Hoe Blijf Ik Slank
Diensten: Webdesign, webontwikkeling, webtraining (via skype), advies, ondersteuning, Social Media, marketing, webhosting, onderhoud, software-updates
Techniek: Joomla! open source CMS

Over dit project:

Voor Hoe blijf ik slank hebben wij een compleet nieuwe website ontwikkeld met een nieuwe huisstijl met logo. De website is ontwikkeld in Joomla en heeft een frisse uitstraling. Naast de website plaatsen wij ook berichten op social media kanalen. Denk hierbij aan Facebook, Instagram en Twitter. De website is voorzien van een blog en een contactformulier.

    website_hoe_blijf_ik_slank_afb_portfolio_dsignonline.jpg
    website_hoe_blijf_ik_slank_screenshot_portfolio_dsignonline.jpg
    website_hoe_blijf_ik_slank_afb2_portfolio_dsignonline.jpg