"Een oplossing voor iedere uitdaging!"

Laat uw geld zwemmen

Over het bedrijf van de klant

Koop een steur en laat uw geld 5 jaar zwemmen, terwijl wij de vissen verzorgen en voeden. Uw kapitaal groet als het ware met de omvang van de vis mee. Na 5 jaar is het gewicht van de steur enorm toegenomen en kan de vis (vanwege de kaviaar) erg veel waard worden. Via ons online formulier kunt u bij ons een steur kopen. U betaalt een eenmalig bedrak voor de aanschaf van uw steur.

Klant: Laat uw geld zwemmen
Diensten: Webdesign, webontwikkeling, webtraining (via skype), advies, ondersteuning, webhosting, onderhoud, software-updates
Techniek: Joomla! open source CMS

Over dit project:

De gehele huisstijl en website is ontwikkeld door Dsignonline. De website is ontworpen met als hoofduitstraling luxe. De website is stijlvol en is voorzien van de wensen van de klant. Binnenin de website zit een uitgebreid bestelformulier waar bezoekers vissen kan bestellen. Dit bestelformulier bevat verschillende betaalmogelijkheden waardoor iedereen op zijn eigen manier kan afrekenen.

Naast het creëren van een website hebben wij ook een complete social media planning gemaakt en een spanddoek voor aan de snelweg zodat er nog meer bezoekers op de website komen.

    website_Laat_uw_geld_zwemmen_afb2_portfolio_dsignonline.jpg
    website_laatuwgeldzwemmen_screenshot_portfolio_dsignonline.jpg