"Een oplossing voor iedere uitdaging!"

My Cholesterol Care

Over het bedrijf van de klant

We nodigen je graag uit om op deze website te controleren of je cholesterol niveau goed is, het is handig om te vergelijken met collega's. Echter, in de meeste gevallen weet je niet wat het cholesterol van die persoon is. Op deze website kun je jouw cholesterolgehalte controleren, leeftijd en geslacht, en aan het eind van de test kun je zien hoe hoog jouw cholesterol is. Dit kun je direct vergelijken met je collega's. My Cholesterol Care gebruikt gegevens van een grote prospectieve cohort studie (LifeLines) om de getallen te genereren.

Klant: My Cholesterol Care
Diensten: Webdesign, webontwikkeling, logo ontwerp, App ontwikkeling, Applicatie, huisstijl ontwerp, advies, ondersteuning, webhosting, onderhoud, software-updates
Techniek: Joomla! open source CMS

Over dit project:

Dsignonline heeft voor My Cholesterol Care de complete huisstijl en vormgeving ontwikkeld. De website is een eigen ontwerp van Dsignonline en de ontwikkeling omgeving is Joomla! CMS. Naast het complete beeld van My Cholesterol Care is er ook een applicatie ontwikkeld die geïmplementeerd moest worden binnen de site. In dit component kun jij je cholesterol waarde controleren.

    website_my_cholesterol_care_afb_portfolio_dsignonline.jpg
    website_cholesterol_screenshot_portfolio_dsignonline.jpg