"Een oplossing voor iedere uitdaging!"

Schiphol Taxi Groningen

Over het bedrijf van de klant

Schiphol Taxi Groningen is gespecialiseerd in het vervoer van en naar Schiphol. Je kan je vervoer online reserveren, de tarieven staan vooraf vast en ze combineren ritten niet. Hierdoor heb je altijd een privé chauffeur. Daarnaast is Schiphol Taxi Groningen gevestigd in Groningen en komt je chauffeur uit de regio.

Klant: Schiphol taxi Groningen
Diensten: Webontwerp, webontwikkeling, webtraining, reserveringsformulieren, microdata, AMP ready, SEO (zoekmachine optimalisatie), hosting, HTML, Social Media (koppeling en/of pagina's aanmaken en beheren)
Techniek: Joomla! open source CMS

Over dit project:

De website van Schiphol Taxi Groningen was toe aan een nieuw design. Door het nieuwe jasje dat de website heeft gekregen is de website nu kleurrijk, uitnodigend, overzichtelijk, responsive (tablet -en mobiel vriendelijk) en van deze tijd. Daarnaast is de site nu goed vindbaar in Google. Dsignonline heeft voor Schiphol Taxi Groningen o.a. verschillende formulieren op de website geplaatst, de site zoekmachine geoptimaliseerd en de klant een training gegeven over het aanpassen van de website.

    website_schiphol_taxi_groningen_afb_portfolio_dsignonline.jpg
    website_schiphol_taxi_groningen_screenshot_portfolio_dsignonline.jpg