WE CARE

Dienstverlening met passie. Wij gaan door waar anderen ophouden...

Webdesign, websites en webshops

Webdesign, websites en webshops

Webdesign, websites en webshops: een doordachte online presentatie is een essentieel onderdeel van de marketing en communicatie naar jouw doelgroep. Jouw website vertelt het verhaal en de 'beleving' van je product, merk of bedrijf. Dsignonline helpt je met de professionele en effectieve online beleving.

Logo ontwerp & Huisstijl

Logo ontwerp & Huisstijl

Onze grafisch ontwerpers ontwikkelen logo's en huisstijlen die voor je werken. Van website, logo, briefpapier, tot brochures, bedrijfskleding en beursstand. Jouw bedrijf heeft een eigen identiteit nodig die perfect aansluit bij jouw bedrijf én bij jouw doelgroep. Hoe staat het met jouw imago?

Social media

Social media

Social media is een must, maar moet je op alle social kanalen aanwezig zijn? Samen bepalen wij welk platform het beste aansluit bij jouw online doelstelling. Daarna ontwikkelen wij een creatieve en doeltreffende campagne die scoort. Social media strategieën en campagnes voor merken en organisaties...

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachinemarketing is een must. Search Engine Optimization (Zoekmachine optimalisatie), oftewel SEO, zorgt dat je hoger scoort in de resultaten van Google. Een website die “zoekmachinevriendelijk” is, trekt nieuwe bezoekers aan. Wil jij beter gevonden worden in Google en meer klanten op je website krijgen? 

Webteksten schrijven - Copywriting

Webteksten schrijven - Copywriting

Dsignonline werkt met verschillende copywriters. Een copywriter schrijft niet alleen teksten maar staat vaak ook aan de basis van het reclameconcept en de thematiek van een campagne, gebaseerd op de communicatiestrategie van de opdrachtgever en gedetailleerde informatie over product, markt en doelgroep. 

Webtraining | Cursus web

Webtraining | Cursus web

Je nieuwe website online en dan?
Wil je leren hoe je zelf regelmatig nieuwe content op je site kunt plaatsen en hoe je de social media effectief kunt benutten? Dsignonline verzorgt diverse trainingen en biedt ook begeleiding op maat.

Fotografie & Film

Fotografie & Film

Dsignonline verzorgt ook fotografie en film. We werken nauw samen met diverse fotografen en filmmakers. Fotoshoots en filmopnames kunnen zowel op locatie als in de studio plaatsvinden. We hebben diverse modellen in ons netwerk en we zoeken graag de juiste fotograaf en het juiste gezicht bij jouw boodschap en doelgroep...

Auto belettering

Auto belettering

Jouw bedrijfsauto laten voorzien van autobelettering? Rijdende reclame voor jouw bedrijf? Van simpele belettering tot aan carwrapping en beletteren van complete wagenparken. Dsignonline ontzorgt haar klanten graag en verzorgt zodoende ook het hele autoreclame traject.

Jouw eigen webdesigner

Jouw eigen webdesigner

Incompany marketeer, grafisch ontwerper of webdesigner Dsignonline gaat nog een stukje verder in het ontzorgen van haar klanten. Gaan we voor jou aan de slag dan kunnen we dat zelfs bij jou in het bedrijf doen. We maken het one klanten graag zo makkelijk mogelijk. Onze incompany service is daar een mooi voorbeeld van...

Advies op maat

Advies op maat

Wat kunnen wij voor je betekenen? Wij helpen bedrijven, merken en projecten de verbinding te maken met hun doelgroepen. Er is een breed scala aan media om in te zetten. Heb je advies nodig of wil je gewoon even sparren? Bel of mail, dan maken we een afspraak voor een kopje koffie en dan kijken we er samen naar! 

Signing | Drukwerk & prints

Signing | Drukwerk & prints

Dsignonline verzorgt alle soorten en formaten prints, drukwerk en signing. Je kunt bij ons alles laten drukken. Je kunt het zo gek niet bedenken... Van een xxl reclame poster, een knallende beursstand, een nieuw uithangbord op je winkel of de naambordjes bij de parkeervakken van jouw bedrijf, we verzorgen het allemaal.

Onderhoud & Updates

Onderhoud & Updates

Een up to-date-site trekt meer bezoekers. 
Wanneer is jouw website voor het laatst bijgewerkt? En wanneer is je website technisch weer helemaal up-to-date gemaakt? En word je eigenlijk nog wel gevonden in de zoekmachines?

Domeinnaam & Hosting

Domeinnaam & Hosting

Domeinregistratie & webhosting heb je nodig om je website straks een naam en plek op internet te geven. Dsignonline uit Groningen, verzorgt naast webdesign en webdevelopment, ook het registreren van je domeinnaam en de benodigde webruimte (een plek op de servers van Dsignonline) voor je website, data en email.  

Support 24/7 & Helpdesk

Support 24/7 & Helpdesk

We bieden 24/7 support. 
Onze klanten kunnen ook buiten kantooruren een beroep op ons doen.   
We zijn zowel telefonisch als per email bereikbaar en we bieden ook directe ondersteuning via Whatsapp. 

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Contact

Dsignonline
Full-service mediabureau


Locatie Europaweg 8
9723 AS Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie adres
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.