Skip to main content
Onderhoud & Updates

Onderhoud & Updates

Een up to-date-site trekt meer bezoekers. 
Wanneer is jouw website voor het laatst bijgewerkt? En wanneer is je website technisch weer helemaal up-to-date gemaakt? En word je eigenlijk nog wel gevonden in de zoekmachines?

Regelmatig updaten van je website zorgt voor terugkerende bezoekers. We onderhouden je website, ook als die door iemand anders is gemaakt. We kunnen ervoor zorgen dat er regelmatig nieuwe teksten en afbeeldingen op jouw site geplaatst worden, wanneer je daar zelf bijvoorbeeld niet aan toe komt. Dit kan incidenteel tegen uurtarief maar je kunt ook uren inkopen via onze strippenkaart. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de techniek waar je website gebruikt van maakt, aldoor up to date is en veilig is. Dit doen we door maandelijkse software-updates. Daar hoef je zelf niet naar om te kijken.

Search Engine Optimization, oftewel SEO, zet je hoger in resultaten van Google. Een website die “zoekmachinevriendelijk” is, trekt nieuwe bezoekers aan. Er zijn een aantal mogelijkheden die niet veel hoeven te kosten. We nemen graag de verschillende mogelijkheden met je door.

Effectief gebruik van Social Media kan er ook voor zorgen dat jouw website hoger scoort in Google. Heb je zelf geen tijd om boeiende content te plaatsen op Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Pinterest etc.? Ook dat kunnen we voor je doen. Er is van alles mogelijk.

Onderhoudsadvies? Meer info of even sparren? Prijsopgaaf? Aarzel niet en neem contact op.

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Contact

Dsignonline
Full-service mediabureua

Locatie Boterdiep 63
9712 AK Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie adres
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.