"Een oplossing voor iedere uitdaging!"

We care

Onze dienstverlening gaat verder waar anderen ophouden...

Onderhoud & Updates

onderhoud_updates.jpg

Een up to-date-site trekt meer bezoekers. 
Wanneer is jouw website voor het laatst bijgewerkt? En wanneer is je website technisch weer helemaal up-to-date gemaakt? En word je eigenlijk nog wel gevonden in de zoekmachines?

Regelmatig updaten van je website zorgt voor terugkerende bezoekers. We onderhouden je website, ook als die door iemand anders is gemaakt. We kunnen ervoor zorgen dat er regelmatig nieuwe teksten en afbeeldingen op jouw site geplaatst worden, wanneer je daar zelf bijvoorbeeld niet aan toe komt. Dit kan incidenteel tegen uurtarief maar je kunt ook uren inkopen via onze strippenkaart. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de techniek waar je website gebruikt van maakt, aldoor up to date is en veilig is. Dit doen we door maandelijkse software-updates. Daar hoef je zelf niet naar om te kijken.

Search Engine Optimization, oftewel SEO, zet je hoger in resultaten van Google. Een website die “zoekmachinevriendelijk” is, trekt nieuwe bezoekers aan. Er zijn een aantal mogelijkheden die niet veel hoeven te kosten. We nemen graag de verschillende mogelijkheden met je door.

Effectief gebruik van Social Media kan er ook voor zorgen dat jouw website hoger scoort in Google. Heb je zelf geen tijd om boeiende content te plaatsen op Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Pinterest etc.? Ook dat kunnen we voor je doen. Er is van alles mogelijk.

Onderhoudsadvies? Meer info of even sparren? Prijsopgaaf? Aarzel niet en neem contact op.

SEO Zoekmachineoptimalisatie onderhoud updates terugkerende bezoekers social media Up-to-date Bijwerken Software-update Joomla

HOE KUNNEN WE JE HELPEN? BEL 050 7850339

(Je kunt 't zo gek niet bedenken, of we hebben er een oplossing voor)