Skip to main content
Social media

Social media

Social media is een must, maar moet je als bedrijf wel op ieder social platform aanwezig zijn? Samen bepalen wij welk platform het beste aansluit bij jouw online doelstelling. Daarna ontwikkelen wij een creatieve en doeltreffende campagne die scoort. Social media campagnes en (win)acties voor merken en organisaties...

SOCIAL MEDIA MARKETING

Onze full service dienstverlening bestaat onder andere uit strategisch social media advies, monitoring, webcare, seeding,  communitymanagement (inclusief profielontwikkeling, contentcreatie en communitybeheer en het opzetten en uitvoeren van social media campagnes en (win)acties. We ontwikkelen ook social media protocollen aan de hand waarvan de leden van organisaties een duidelijke handleiding hebben wat er van hen gevraagd (of juist niet gevraagd) wordt om de aanwezigheid op social media relevant te laten zijn en de merkwaarden te laten ondersteunen.

We kunnen ook een compleet verzorgd socialmediapakket aanbieden waarbij we wekelijks berichten plaatsen op de Facebookpagina van jouw bedrijf of op Twitter, Instagram , LinkedIn, of andere social media kanalen. Zo houd jij je handen vrij voor je core business. Meer weten? Bel of mail en maak een afspraak

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Contact

Dsignonline
Full-service mediabureua

Locatie Boterdiep 63
9712 AK Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie adres
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.