Skip to main content
Webteksten schrijven - Copywriting

Webteksten schrijven - Copywriting

Dsignonline werkt met verschillende copywriters. Een copywriter schrijft niet alleen teksten maar staat vaak ook aan de basis van het reclameconcept en de thematiek van een campagne, gebaseerd op de communicatiestrategie van de opdrachtgever en gedetailleerde informatie over product, markt en doelgroep. 

Copywriters schrijven afhankelijk van het doelpubliek zakelijke en commerciële teksten voor blogs, websites, folders, brochures, e-mailings of postmailings, verkoopbrieven, nieuwsbrieven, personeelsbladen, advertenties en reclamebordcampagnes.

Teksten en concepten hebben vaak persuasieve doelen. De teksten moeten een lezer overtuigen en aanzetten om een product of dienst te kopen. Ook kan de tekst tot doel hebben een merk bekender en geliefder te maken. Dat staat tegenover neutrale teksten die de lezer over een onderwerp moeten informeren, zoals een patiëntenfolder of een persbericht. Dsignonline schrijft desgewenst al jouw blogs, webteksten, reclameteksten en persberichten. We werken met verschillende tekstschrijvers die elk - naast goed kunnen schrijven voor alle eerder genoemde zaken - ook nog een eigen specialisatie hebben. Heb je wel ideeën maar niet de juiste skills of heb je te weinig tijd om deze ideeën zelf om te zetten naar prettig leesbare blogs voor jouw klanten? Heb je iemand nodig voor een persbericht of een zakelijke tekst op Linkedin? Ook voor spoedklussen staan onze tekstschrijvers voor jou klaar!

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Contact

Dsignonline
Full-service mediabureua

Locatie Boterdiep 63
9712 AK Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie adres
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.