Webdesign, websites en webshops

Webdesign, websites en webshops

Webdesign, websites en webshops: een doordachte online presentatie is een essentieel onderdeel van de marketing en communicatie naar jouw doelgroep. Jouw website of webshop vertelt het verhaal of eigenlijk de 'beleving' van je product, merk of bedrijf. Dsignonline uit Groningen, helpt je een professionele website of webshop met een effectieve online beleving te ontwikkelen.

WEBSITE

Jouw website tot in de puntjes verzorgd... Geen massaproduct, maar jóuw product, dát is waar wij voor staan als webbouwers en dé specialisten in webdesign (Groningen)! Samen brengen we de wensen, uitstraling, doelgroep en doelstelling van je online presentatie in kaart. Vervolgens gaat Dsignonline jouw website ontwerpen en verder ontwikkelen. We zijn pas tevreden als onze klanten juichen en superblij zijn met hun website! Wij bouwen snelle websites (die snel laden en slagen voor de Pagespeed test van Google) met het CMS Joomla! maar we maken ook Wordpress websites en andere Content Management Systemen. Bekijk ons portfolio en laat je overtuigen. Of neem contact op voor een prijsopgaaf of afspraak.

WEBSHOPS

Wil je online producten verkopen? Dsignonline, hét webdesign bureau uit Groningen, ontwikkelt verschillende soorten webshops die je gemakkelijk zelf kunt bijhouden. Zowel zakelijke en zeer uitgebreide webshops als eenvoudige webwinkeltjes voor de starter met een thuiswerkplek. Onze webshops zijn erg gebruiksvriendelijk, gemakkelijk in beheer en altijd uit te breiden. Vindbaarheid, betrouwbaarheid, gebruiksgemak en professionaliteit wegen zwaar in het aankoopproces van de bezoeker. Hoe minder obstakels, hoe minder stress, hoe groter de verkoopcijfers. Wij ontwikkelen samen met jou een gebruiksvriendelijke webshop die perfect aansluit bij je wensen, het productassortiment, de doelgroep, je doelstelling en je bedrijf.

Er zijn meerdere mogelijkheden om producten te verkopen via de bedrijfswebsite. Van eenvoudig 'bestelformulier' tot een geavanceerd en betrouwbaar bestelsysteem met online betalen, klanten accounts order- en pakbonnen, facturen, statusoverzichten, goede vindbaarheid en duidelijke aftersales. Benieuwd hoe we samen een winstgevende webshop kunnen maken? Bel of mail voor een afspraak!

RESPONSIVE WEBSITES

Jouw online presence op mobiele devices wordt steeds belangrijker voor veel bedrijven en dwingt ons na te denken over de laadtijd, inzet, relevantie en content van jouw website. We bouwen responsive websites voor alle platformen. Websites die er goed uitzien op mobiele telefoons, tablet, laptop desktop etc. Trage websites op mobile devices zijn geen pretje. Op je mobiel of tablet wil je een snelle website, zeker wanneer je betaalt voor het gebruik van data. Hoe sneller je site, hoe groter de kans dat je hoger scoort in Google. We zorgen dat jouw site op alle verschillende mobiele devices consistent wordt weergegeven. Ook voor Google's Accelerated Mobile Pages (AMP) kun je bij ons terecht. Iedereen wil toch een website die snel laadt en op nummer 1 staat in de zoekresultaten van Google? 

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Contact

Dsignonline
Full-service mediabureau


Locatie Europaweg 8
9723 AS Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie adres
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.