Skip to main content
Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachinemarketing is een must. Search Engine Optimization (Zoekmachine optimalisatie), oftewel SEO, zorgt dat je hoger scoort in de resultaten van Google. Een website die “zoekmachinevriendelijk” is, trekt nieuwe bezoekers aan. Wil jij beter gevonden worden in Google en meer klanten op je website krijgen? 

Hoe zorg je ervoor dat jouw website beter gevonden kan worden in Google? Dat doen wij graag voor jou! Wij bouwen websites die geoptimaliseerd zijn voor de beste resultaten in de zoekmachines. Dit betekent dat we jouw website in alle opzichten zullen optimaliseren. Zowel technisch als inhoudelijk nemen we alle zaken die van invoed zijn heel grondig onder handen. Dit gaat veel verder dan het schrijven of aanpassen van teksten, correct gebruik van keywords, onderling afstemmen van titel, tekst en omschrijving... er komt nog veel meer bij kijken. Met een mooie site en pakkende teksten, de juiste onderliggende metatags en titels ben je er nog niet. Hoger in Google zonder dat het meer klanten oplevert is geldverspilling. Je wilt natuurlijk ook inzicht krijgen in wie je website bezoekers zijn en hoe zorg je dat al die bezoekers ook daadwerkelijk klanten van je worden. Ofwel hoe converteer je deze sitebezoekers naar klanten? Dat zijn allemaal zaken die te maken hebben met je totale online strategie.

DE JUISTE ONLINE STRATEGIE VOOR MEER OMZET

Hoger komen in Google zien veel mensen als een doel op zich maar in feite zou je het moeten zien als een onderdeel van je totale online strategie. Je online strategie moet er uiteindelijk toe bijdragen dat je beter gevonden wordt en natuurlijk meer omzet maakt. Meer bekendheid genereren en/of meer verdienen, daar gaat het over. Daarnaast maken wij er een sport van om jouw site bovenaan in Google te krijgen. Staat jouw concurrent wel bovenaan in de zoekmachines en jij niet? Geen zorgen, dat is  waar wij graag de uitdaging aangaan! Maar nog veel belangrijker is natuurlijk meer verdienen via je online kanalen. Met een uitstekende online strategie en aandacht voor alle aspecten van het online ondernemen kun je hoger in Google komen én meer omzet realiseren. Daar helpen we je graag bij!

ZOEKMACHINE-OPTIMALISATIE ALTIJD IN BEWEGING

Aangezien Google regelmatig de regeltjes en algoritmen wijzigt, zorgen wij dat we altijd up to date zijn en de nieuwste richtlijnen, normen en eisen van Google volgen voor het beste resultaat. Als klant hoef jij je daar niet druk om te maken, dat doen wij graag voor je. Ben je benieuwd hoe we dat voor jou kunnen doen of wil je eens van gedachten wisselen over de verschillende tools die we in kunnen zetten? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder! Wil je meer weten over de nieuwste aanpak van Google? Lees dan ook onze blogartikelen over zoekmachine-optimalisatie en Rankbrain

Naast zoekmachine optimalisatie (SEO) is adverteren in Google ook niet meer weg te denken in het digitale tijdperk, evenals het gebruik van diverse social media kanalen. Wij gaan voor een geïntegreerde aanpak, waarbij niet alleen gekeken wordt naar zoekgedrag, kliks en conversies, maar ook naar de kwaliteit van het websitebezoek en de effecten van offline media-inzet op het zoekgedrag. Wij durven de uitdaging aan dat we je bestaande campagne efficiënter en beter kunnen inrichten. Durf jij die uitdaging ook aan? Bel of mail!

 

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Contact

Dsignonline
Full-service mediabureua

Locatie Boterdiep 63
9712 AK Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie adres
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.