Skip to main content
Hoeveel kost het om een website te maken?

Hoeveel kost het om een website te maken?

Hoeveel het kost om een website te maken hangt o.a. af van hoe je de site ontwerpt en bouwt. Er zijn veel manieren om een website te ontwerpen. De eerste stap bij het maken van een website is het kiezen van een platform waarmee je snel en gemakkelijk een site kunt maken en beheren. 

In dit artikel laten we zien hoe je een platform voor jouw website kiest

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe website, zijn er tal van mogelijkheden. Je kunt een gratis website dienst gebruiken zoals Squarespace, Wix, Weebly of zelfs Google Sites. Deze diensten bieden sjablonen die je kunt aanpassen aan jouw behoeften. Deze websites zijn echter niet ontworpen om te worden gebruikt als een fulltime zakelijke oplossing. Ze zijn bedoeld om je te helpen snel een eenvoudige website te bouwen.

Er zijn veel verschillende platformen beschikbaar voor het bouwen van websites. Sommige zijn gratis, voor anderen moet je betalen. We hebben voor het open source Joomla! CMS gekozen omdat het een van de meest populaire contentmanagementsystemen (CMS) is. Je kunt het gebruiken om een bedrijfswebsite, een eenvoudig blog of een complexe e-commerce winkel te bouwen. 

Open source CMS

Het Joomla! CMS is een open source website platform. Open source is gratis software die dagelijks door een hele grote groep mensen wordt gebruikt en wordt doorontwikkeld. Het heeft een grote gemeenschap van ontwikkelaars die de software voortdurend bijwerk om het actueel en veilig te houden. 
Net als Wordpress, is Joomla voortdurend in ontwikkeling. Zo groeit het systeem altijd netjes mee met de nieuwste ontwikkelingen en techniek. Daardoor kun jij gebruik maken van een systeem dat ook altijd mee kan groeien met jouw eigen ontwikkelingen! Groeit jouw business, dan wil je natuurlijk dat de website van jouw bedrijf hier netjes bij aansluit. Met een Joomla website zijn aanpassingen, koerswijzigingen en uitbreidingen altijd mogelijk.

Joomla websites

We hebben voor Joomla! gekozen omdat het gemakkelijk te gebruiken is en een hele grote community van gebruikers heeft die ondersteuning biedt. Wil je meer leren over Joomla! kijk dan op https://www.joomla.org/.

Dit was de eerste stap in het ontwerpen van een website. De tweede stap om een website te maken, laten we je binnenkort zien!

 

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Contact

Dsignonline
Full-service mediabureua

Locatie Boterdiep 63
9712 AK Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie adres
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.