Paul van Jaarsveld | Strafrechtadvocaat

Klant: Strafrechtadvocaat Paul van Jaarsveld
Techniek: Joomla! CMS
Diensten: Webdesign & webdevelopment, webhosting, domeinregistratie
Website: https://paulvanjaarsveld.nl
Projectinfo: Dsignonline heeft een Joomla CMS website gemaakt voor strafrechtadvocaat Mr P. th. J van Jaarsveld. De website is een onepager. De opdrachtgever was erg specifiek en heel helder in zijn wensen.
Bedrijfsinfo: Paul van Jaarsveld is strafrechtadvocaat en vertegenwoordigt de vestiging van het bureau Meijers & Canatan Advocaten in Groningen.
:
:
Product: Website
Url: https://paulvanjaarsveld.nl/
relevante links: https://dsignonline.nl/diensten/webdesign-websites-webshops
Relevante links 2: https://dsignonline.nl/diensten/domeinnaam-hosting
Relevante links 3: https://dsignonline.nl/diensten/onderhoud-updates

Portfolio, Website

NEH software solutions

Klant: NEH Group B.V.
Techniek: Joomla! CMS
Diensten: Webontwerp, webontwikkeling, webtraining (via skype), advies, ondersteuning, webhosting, onderhoud, software-updates
Website: https://www.nehgroup.com/
Projectinfo: Dsignonline heeft voor NEH Group B.V. een compleet nieuwe website ontwikkeld. Eerder maakte NEH gebruik van een splitsing in de website die leidde naar verschillende diensten. Deze zijn nu samengebracht in een nieuwe website. De layout is totaal over de kop gegaan. Daarnaast hebben we een blog ontwikkeld. Ook is er een training gegeven zodat de NEH-ers zelf aanpassingen kunnen doen op de website. We zorgen ook voor de maandelijkse software updates en we voeren regelmatig wijzigingen door op de site, zoals uitbreidingen of extra functionaliteit zoals een blog, een nieuwsarchief etc.
Bedrijfsinfo: NEH Group B.V. bestaat uit twee dochterorganisaties, te weten NEH Shared Services en NEH ICT Solutions. NEH Shared Services ontzorgt woningcorporaties op het gebied van kantoorautomatisering, ICT en alles wat daarbij hoort. Sinds 2007 is de dienstverlening vanuit NEH Shared Services speciaal ingericht voor woningcorporaties. NEH ICT Solutions richt zich met haar dienstverlening op het ontzorgen van banken, dienstverleners, transportbedrijven, verzekeringsmaatschappijen, productiemaatschappijen en zorgverleners bij al hun ICT vraagstukken. ICT in-huis, in de Cloud, in beheer of als dienst: NEH biedt de beste oplossingen voor uw ICT-omgeving. Met het unieke dienstenportfolio van NEH wordt de klant volledig naar wens ontzorgd. Zo biedt NEH oplossingen voor onder meer Kantoorautomatisering, Back-up, Uitwijk, Proactief Beheer, Mobile Device Management, Storage, Hosted Voice.
:
:
:
:
Product: Website
relevante links: https://dsignonline.nl/diensten/webdesign-websites-webshops
Relevante links 2: https://dsignonline.nl/diensten/domeinnaam-hosting
Relevante links 3: https://dsignonline.nl/diensten/webtraining-cursus-web

De opdrachtgevers met wie wij in zee gaan, krijgen al onze aandacht en raken niet meer uit ons vizier. Dsignonline gaat gericht aan de slag om een product te leveren dat naadloos aansluit bij de doelen van onze klanten.
Voorop staan de persoonlijke benadering, korte lijnen en een heldere open communicatie. We werken vanuit ons kantoor of naar wens incompany.
Onze werkwijze is grondig en gedreven. We luisteren, observeren, vragen en onderzoeken voor we aan de slag gaan. We willen alles weten, over jouw doelstelling, jouw organisatie of merk en (de koopintentie en mediaconsumptie van) jouw doelgroep. Eerst verzamelen we informatie en verrichten we grondig onderzoek. Daarna volgt er een analyse en bepalen we de strategie en dan gaan we aan de slag! We focussen ons 100% op de doelstelling, waarbij we altijd de meest effectieve manier zoeken om het maximale resultaat te behalen.

B&B Het rustige heuveltje

Klant: Bed & Breakfast Het rustige heuveltje
Techniek: Joomla! CMS
Diensten: Webdesign, webontwikkeling, webtraining, social media (o.a. facebook, instagram, twitter), fotografie, grafisch ontwerp, dtp, advies, ondersteuning, webhosting, onderhoud, software-updates
Website: https://www.hetrustigeheuveltje.nl
Projectinfo: Voor het rustige heuveltje hebben wij de website over gezet in een nieuw systeem wat de gebruiksvriendelijkheid voor de klant beter maakt. Zo kunnen ze sneller blogs en arrangementen aanmaken zonder dat er veel handelingen voor nodig zijn. Daarnaast hebben wij een boekingsmodule geïntegreerd in de website zodat bezoekers direct kunnen boeken. De website is zoekmachine geoptimaliseerd en voorzien van microdata. Naast deze website hebben we social media campagnes gemaakt en gestart inclusief advertenties en normale berichten. Ook hebben wij voor Het Rustige Heuveltje ontwerp en drukwerk van visitekaartjes en diverse andere huisstijlzaken verzorgd.
Bedrijfsinfo: Ben je op zoek naar een overnachting in Drenthe in een comfortabele Bed & Breakfast? Wij doen er alles aan om jou een thuisgevoel te geven; bij ons zit je goed! Even weg van huis! Bij ons voel je je thuis, dat is wat wij voor ogen hebben!
:
:
:
:
Product: Website
relevante links: https://dsignonline.nl/diensten/webdesign-websites-webshops
Relevante links 2: https://dsignonline.nl/diensten/tekst-schrijven-copywriting
Relevante links 3: https://dsignonline.nl/diensten/social-media
Relevante links 4: https://dsignonline.nl/diensten/signing-drukwerk-prints

Voor het rustige heuveltje hebben wij de website over gezet in een nieuw systeem wat de gebruiksvriendelijkheid voor de klant beter maakt. Zo kunnen ze sneller blogs en arrangementen aanmaken zonder dat er veel handelingen voor nodig zijn. Daarnaast hebben wij een boekingsmodule geïntegreerd in de website zodat bezoekers direct kunnen boeken. De website is zoekmachine geoptimaliseerd en voorzien van microdata. Naast deze website hebben we social media campagnes gemaakt en gestart inclusief advertenties en normale berichten. Ook hebben wij voor Het Rustige Heuveltje ontwerp en drukwerk van visitekaartjes en diverse andere huisstijlzaken verzorgd.

Vision Magazine

Website, webshop, grafisch ontwerp, voor Vision, het kwartaalmagazine van Lorenzo Ledel (Amsterdam) over gastronomie en het goede leven.
Klant: Vision
Techniek: Joomla CMS
Diensten: Nieuwe website; webdesign, web development, grafisch ontwerp, webhosting
Website: https://visionmagazine.nl
Projectinfo: Dsignonline heeft een nieuwe website gemaakt met webshop voor Vision, het kwartaalmagazine van Lorenzo Ledel (Amsterdam) over gastronomie en het goede leven. De vorige site was nogal verouderd. Lorenzo Ledel is uitgever maar digibeet waar het over de online media gaat ;-) Wij voelen ons zeer vereerd dat wij Lorenzo volledig mogen ontzorgen op het gebied van de website en alles wat daarbij komt kijken.
Bedrijfsinfo: Vision Custom Publishing is de uitgeverij van Lorenzo Ledel uit Amsterdam. Vision is een verrassend en origineel gastronomisch kwartaalmagazine. Vision heeft een geheel eigen(zinnige) tone-of-voice en verbindt gastronomie op wonderlijke wijze met kunst, fotografie, mode en, jawel, ook een beetje society. Lorenzo schrijft over gastronomie en het goede leven. Alle sterrenrestaurants en sterrenchefs komen voorbij. Lorenzo is daar kind aan huis.
:
:
:
:
Product: Website & webshop
Relevante links 2: https://dsignonline.nl/diensten/webdesign-websites-webshops
Relevante links 3: https://dsignonline.nl/diensten/onderhoud-updates
Relevante links 4: https://dsignonline.nl/diensten/domeinnaam-hosting

Framoda

caption NEH
Klant: Framoda
Techniek: Joomla CMS
Diensten: Webwinkel, Webdesign, webontwikkeling, webtraining (via skype), advies, ondersteuning, webhosting, onderhoud, software-updates
Website: https://framoda.nl
Projectinfo: Dsignonline heeft voor Framoda een webwinkel gemaakt. Zowel design als techniek zijn door Dsignonline verzorgd. Na onze Joomla webtraining kan de klant zelf de webwinkel bijhouden en nieuwe producten op de site zetten, prijzen aanpassen, aanbiedingen plaatsen etc. Via whatsapp wordt er nog regelmatig ondersteuning verleend tijdens en buiten kantooruren. Dsignonline springt soms bij wanneer er toch nog hulp nodig is of wanneer de eigenaresse zelf geen tijd heeft om wijzigingen door te voeren. Verder houdt Dsignonline zich op de achtergrond nog bezig met wat softwarematige zaken.
Bedrijfsinfo: Dsignonline heeft voor Framoda een webwinkel gemaakt. Zowel design als techniek zijn door Dsignonline verzorgd. De webshop is een online fashion boutique met betaalbare dameskleding.
:
:
Product: Website & webshop
relevante links: https://dsignonline.nl/diensten/webdesign-websites-webshops
Relevante links 2: https://dsignonline.nl/diensten/domeinnaam-hosting
Relevante links 3: https://dsignonline.nl/diensten/onderhoud-updates
Relevante links 4: https://dsignonline.nl/diensten/zoekmachine-optimalisatie-seo

Laat uw geld zwemmen

Klant: Laat uw geld zwemmen
Techniek: Joomla! CMS
Diensten: Webdesign, webontwikkeling, webtraining (via skype), advies, ondersteuning, webhosting, onderhoud, software-updates
Projectinfo: De website is gemaakt en er is een huisstijl ontwikkeld door Dsignonline. De bezoeker kan online een steur bestellen. Dit betreft een investering. Hoe meer de vis groeit, hoe meer deze waard zal worden. Het belangrijkste in deze investering is natuurlijk de kaviaar. Dsignonline zorgde voor content creatie en de social media planning. Daarnaast ook reclame langs de A7.
Bedrijfsinfo: Koop een steur en laat uw geld 5 jaar zwemmen, terwijl wij de vissen verzorgen en voeden. Uw kapitaal groet als het ware met de omvang van de vis mee. Na 5 jaar is het gewicht van de steur enorm toegenomen en kan de vis (vanwege de kaviaar) erg veel waard worden. Via ons online formulier kunt u bij ons een steur kopen. U betaalt een eenmalig bedrag voor de aanschaf van uw steur.
:
:
Product: Website & webshop

Ingenieursbureau abtWassenaar

Website abtWassenaar, ingenieursbureau in Haren (Groningen)
Klant: abtWassenaar Ingenieursbureau
Techniek: Joomla! CMS
Diensten: Website ontwerp en ontwikkeling, grafisch ontwerp, social media, SEO, desktop publishing (DTP), copywriting, marketing, advertising, publicaties, webhosting, beveiliging & onderhoud
Website: https://abtwassenaar.nl
Projectinfo: abtWassenaar is een multidiscipinair en vooraanstaand ingenieursbureau in Groningen (Haren). abtWassenaar wilde een nieuwe website. Dsignonline heeft de Joomla! CMS website gemaakt en verzorgt daarnaast alle media & communicatie gerelateerde zaken. Denk hierbij aan online marketing en alle overige online en offline media. Van publicaties in vakbladen tot aan fotografie, advertising, content voor social mediakanalen zoals LinkedIn en nog veel meer. Erg tof om voor dit ingenieursbureau een website te mogen bouwen.
Bedrijfsinfo: abtWassenaar is een multidisciplinair ingenieursbureau in Groningen, voor projecten van elke schaal en in iedere fase van het bouwproces. De advisering richt zich op de kennisgebieden constructie, installatietechniek, bouwfysica, brandveiligheid, bouwkunde, geotechniek en duurzaamheid. Het is een vooraanstaand ingenieursbureau dat altijd voorop loopt met de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Het bureau groeit snel en verhuist binnenkort naar De Bouma Estate aan de Boumaboulevard (Europapark) in Groningen. Een heel leuk ingenieursbureau om voor te mogen werken!
:
Product: Website
Url: https://www.abtwassenaar.nl
relevante links: https://dsignonline.nl/diensten/webdesign-websites-webshops
Relevante links 2: https://dsignonline.nl/diensten/logo-ontwerp-huisstijl
Relevante links 3: https://dsignonline.nl/diensten/social-media
Relevante links 4: https://dsignonline.nl/diensten/jouw-eigen-webdesigner-incompany

De opdrachtgevers met wie wij in zee gaan, krijgen al onze aandacht en raken niet meer uit ons vizier. Dsignonline gaat gericht aan de slag om een product te leveren dat naadloos aansluit bij de doelen van onze klanten.
Voorop staan de persoonlijke benadering, korte lijnen en een heldere open communicatie. We werken vanuit ons kantoor of naar wens incompany.
Onze werkwijze is grondig en gedreven. We luisteren, observeren, vragen en onderzoeken voor we aan de slag gaan. We willen alles weten, over jouw doelstelling, jouw organisatie of merk en (de koopintentie en mediaconsumptie van) jouw doelgroep. Eerst verzamelen we informatie en verrichten we grondig onderzoek. Daarna volgt er een analyse en bepalen we de strategie en dan gaan we aan de slag! We focussen ons 100% op de doelstelling, waarbij we altijd de meest effectieve manier zoeken om het maximale resultaat te behalen.

Website, Marketing, Social Media, webdesign, dtp, grafisch ontwerp, online marketing

Investment Academy

NEH software solutions
Klant: Investment Academy B.V.
Techniek: Joomla! CMS
Diensten: Website, drukwerk, grafisch ontwerp, desktop publishing, webdesign, webdevelopment, social media marketing, copywriting, SEA, SEO, koppelingen externe software, Salespages, Mailcampagnes (Mailchimp), Google campagnes (AdWords etc.), webhosting, serveronderhoud, software updates Joomla! CMS
Website: https://investmentacademy.nl
Projectinfo: Dsignonline (webdesign bureau Groningen en Amsterdam) heeft voor Investment Academy in 2014 de eerste website gebouwd. Later heeft Dsignonline de tweede website voor Investment Academy ontwikkeld. Naast webdesign en web development verzorgt Dsignonline zaken zoals de software updates van het Joomla! CMS, content, advertenties, huisstijl, mailcampagnes, social media en SEO (zoekmachine optimalisatie). Eigenaar Bob Emanuels heeft erg veel kennis van programmeren en verschillende CMS systemen en weet precies wat hij wil. We worden altijd uitgedaagd een oplossing te zoeken voor bijzondere zaken. Dat vinden we leuk en het houdt ons scherp!
Bedrijfsinfo: Investment Academy (gevestigd in Amsterdam) verzorgt maatwerk trainingen voor de financiële wereld. De trainingen worden zowel in-house als wereldwijd op locatie gegeven. Investment Academy verzorgt prep courses en in-house trainingen voor banken en andere financiële instellingen en organisaties. Eigenaar van Investment Academy is Bob Emanuels.
:
:
:
:
Product: Website
relevante links: https://dsignonline.nl/diensten/webdesign-websites-webshops
Relevante links 2: https://dsignonline.nl/diensten/logo-ontwerp-huisstijl
Relevante links 3: https://dsignonline.nl/diensten/social-media
Relevante links 4: https://dsignonline.nl/diensten/webtraining-cursus-web

De opdrachtgevers met wie wij in zee gaan, krijgen al onze aandacht en raken niet meer uit ons vizier. Dsignonline gaat gericht aan de slag om een product te leveren dat naadloos aansluit bij de doelen van onze klanten.
Voorop staan de persoonlijke benadering, korte lijnen en een heldere open communicatie. We werken vanuit ons kantoor of naar wens incompany.
Onze werkwijze is grondig en gedreven. We luisteren, observeren, vragen en onderzoeken voor we aan de slag gaan. We willen alles weten, over jouw doelstelling, jouw organisatie of merk en (de koopintentie en mediaconsumptie van) jouw doelgroep. Eerst verzamelen we informatie en verrichten we grondig onderzoek. Daarna volgt er een analyse en bepalen we de strategie en dan gaan we aan de slag! We focussen ons 100% op de doelstelling, waarbij we altijd de meest effectieve manier zoeken om het maximale resultaat te behalen.

Kikstarters

Klant: KIK starters
Techniek: Joomla! CMS
Diensten: Webontwerp en webontwikkeling, logo en huisstijl ontwikkeling (briefpapier, visitekaartjes, stickers, posters), CMS, brochure, visitekaartjes, SEO, hosting, HTML, tekstoptimalisatie (copywriting), Social Media (koppeling en/of pagina's aanmaken en beheren)
Website: http://www.kikstarters.nl
Projectinfo: STARTERSKIT VOOR DE STARTENDE ONDERNEMING Ben je ook net (of al iets langer) gestart met jouw onderneming? En heb je nog geen goede website en ook geen visitekaartjes? Wij nemen graag al je zorgen uit handen en maken het je heel gemakkelijk! Kies hieronder een pakket dat goed bij jou past en wij doen de rest!
Bedrijfsinfo: KIK starters is ontwikkeld door Dsignonline als onderdeel van. Met KIK Starters bieden wij starters pakketten aan die alle zorg van een beginnende onderneming uit handen neemt. Er worden starterskits aangeboden met: een logo, visitekaartjes, een website, briefpapier, enveloppen en pennen. KIK starters ontwikkelt een complete huisstijl die vanaf de start van je bedrijf gebruikt kan worden. Door alles onder één dak te hebben zit je niet met verschillende contactpersonen, waardoor de communicatie veel gemakkelijker is. Indien niet aansluiten bij wat je zoekt, is er altijd de mogelijkheid om een pakket naar eigen wens samen te stellen of extra onderdelen toe te voegen zoals bijvoorbeeld autobelettering.
:
:
:
:
Product: Website

Wood & Washi

Klant: Wood & Washi
Techniek: Joomla CMS
Diensten: Websites, webshop, grafisch ontwerp, social media, domeinregistratie & webhosting, onderhoud, beveiliging & updates
Website: https://woodandwashi.com/
Projectinfo: Grafisch ontwerp, destktop publishing, fotografie, social en meerdere websites voor Eric Fonville/Erik Brouwer
Bedrijfsinfo: Wood & Washi website exclusieve handgemaakte Japanse raambekleding, in Groningen.
Product: Website
relevante links: https://dsignonline.nl/diensten/webdesign-websites-webshops
Relevante links 2: https://dsignonline.nl/diensten/tekst-schrijven-copywriting
Relevante links 3: https://dsignonline.nl/diensten/domeinnaam-hosting
Relevante links 4: https://dsignonline.nl/diensten/jouw-eigen-webdesigner-incompany

De opdrachtgevers met wie wij in zee gaan, krijgen al onze aandacht en raken niet meer uit ons vizier. Dsignonline gaat gericht aan de slag om een product te leveren dat naadloos aansluit bij de doelen van onze klanten.
Voorop staan de persoonlijke benadering, korte lijnen en een heldere open communicatie. We werken vanuit ons kantoor of naar wens incompany.
Onze werkwijze is grondig en gedreven. We luisteren, observeren, vragen en onderzoeken voor we aan de slag gaan. We willen alles weten, over jouw doelstelling, jouw organisatie of merk en (de koopintentie en mediaconsumptie van) jouw doelgroep. Eerst verzamelen we informatie en verrichten we grondig onderzoek. Daarna volgt er een analyse en bepalen we de strategie en dan gaan we aan de slag! We focussen ons 100% op de doelstelling, waarbij we altijd de meest effectieve manier zoeken om het maximale resultaat te behalen.

Dansen met Karen

Klant: Dansen met Karen
Techniek: Joomla CMS
Diensten: Webdesign, webontwikkeling, webtraining (via skype), advies, ondersteuning, webhosting, onderhoud, software-updates
Projectinfo: Voor Dansen met Karen hebben wij een compleet nieuwe website ontwikkeld voor een nieuwe dansschool in Groningen. De website is ontwikkeld volgens de designstandaarden van 2017. Op de website zijn 2 formulieren gemaakt, één om je aan te melden voor het dansen en één om contact op te kunnen nemen.
Bedrijfsinfo: In een gezellige en ongedwongen sfeer leer je snel dansen. Tijdens de lessen worden alle passen voorgedaan en met duidelijk uitleg aan je aangeleerd. Al in de beginnerscursus maak je kennis met veel verschillende dansen. Iedereen kan terecht bij Dansen met Karen, jong en oud. Als je wilt beginnen met dansen, maar ook als je al ervaring hebt met stijldansen. Bekijk het lesrooster of informeer naar de mogelijkheden. Voor en na de les is er beneden in de horeca gelegenheid voor een drankje en gezellig voor of nazitten.
:
:
Product: Website

In een gezellige en ongedwongen sfeer leer je snel dansen. Tijdens de lessen worden alle passen voorgedaan en met duidelijk uitleg aan je aangeleerd. Al in de beginnerscursus maak je kennis met veel verschillende dansen. Iedereen kan terecht bij Dansen met Karen, jong en oud. Als je wilt beginnen met dansen, maar ook als je al ervaring hebt met stijldansen. Bekijk het lesrooster of informeer naar de mogelijkheden. Voor en na de les is er beneden in de horeca gelegenheid voor een drankje en gezellig voor of nazitten.

Dandali

Klant: Dandali
Techniek: Joomla! CMS
Diensten: Webdesign, webontwikkeling, webtraining, advies, ondersteuning, webhosting, onderhoud, software-updates
Website: https://dandali.nl
Projectinfo: We hebben voor Dandali een nieuwe website mogen bouwen. De website heeft een overzichtelijke en moderne uitstraling gekregen. De website is responsive gemaakt, dus is ook gebruiksvriendelijk op mobiel en tablet.
Bedrijfsinfo: Dandali zorgt voor spirituele genezing en huisreiniging | energetisch reinigen van personen, families, huizen, werkplekken, bedrijven en werkplekken: ook voor verwijderen energetische blokkades, spirituele storingen en negativiteit.
:
Product: Website

3DLab

Webshop
Klant: 3Dlab
Techniek: Wordpress CMS, WooCommerce
Diensten: Webdesign, web development, vormgeving, inrichting en koppelingen webshop, migratie, aanpassingen, beveiliging in bestaande Wordpress omgeving.
Website: https://3dlab.nl/winkel/
Projectinfo: Dsignonline heeft eerst de oude bestaande site weer up to date gemaakt, aangepast en beveiligd en vervolgens gemigreerd naar de servers van Dsignonline. Tegelijkertijd hebben we een WooCommerce webshop geïmplementeerd, vormgegeven en ingericht in de bestaande site (Wordpress omgeving). In de Reflecticon© webwinkel kun je 3D scans van monumentale gebouwen (NL) aanschaffen. Van de Marinitoren uit Groningen tot aan de Westerkerk in Amsterdam. De producten uit de webshop worden online afgerekend en betaald met iDeal (via Mollie).
Bedrijfsinfo: 3DLAB is specialist in 3D. Een club in Groningen die meerdere diensten aanbiedt zoals: laserscanning, visualisaties en 3D animaties, VR en AR, Scan to BIM en 3D Printing.
:
:
:
Product: Webshop
relevante links: https://dsignonline.nl/diensten/webdesign-websites-webshops
Relevante links 2: https://dsignonline.nl/diensten/domeinnaam-hosting
Relevante links 3: https://dsignonline.nl/diensten/onderhoud-updates

Anna de Kok

Anne de Kok Personal Training
Klant: Anna de Kok Personal Training
Techniek: Wordpress, Joomla! CMS
Diensten: Webdesign, webontwikkeling, salespages, webtraining (via skype), advies, ondersteuning, webhosting, onderhoud, software-updates, dedicated server, grafisch ontwerp
Website: https://www.annadekok.nl
Projectinfo: Dsignonline heeft in het verleden de annadekokpersonalhealthcoach.nl website (gemaakt in Wordpress) voor haar geoptimaliseerd qua techniek en layout. De site werd gestroomlijnd en up to date gemaakt in alle opzichten. Er werden ook enkele partnerpagina's gemaakt en toegevoegd aan de website (cellulitix triple treatment etc.) Daarna heeft Dsignonline een compleet nieuwe website ontwikkeld voor Anna de Kok op www.annadekok.nl. Deze site heeft een totaal andere insteek, een meer commerciële aanpak en loopt als een tierelier. Dit in combinatie met SEO en social media en adverteren, zorgt voor prima resultaten.
Bedrijfsinfo: Anna de Kok is een personal trainer met sportscholen op twee locaties in Groningen en Haren. Haar eerste sportschool is gevestigd in het centrum van Groningen, aan de Oosterstraat. De tweede vestiging is in Haren. Anna de Kok is een jonge ondernemer van amper 25 jaar die flink aan de weg timmert. Heerlijk om mee samen te werken.
:
:
:
:
Product: Website
relevante links: https://dsignonline.nl/diensten/webdesign-websites-webshops
Relevante links 2: https://dsignonline.nl/diensten/domeinnaam-hosting

Reintke rijopleidingen

Klant: Reintke Rijopleidingen
Techniek: Joomla! CMS
Diensten: Webdesign, webontwikkeling, logo ontwerp, autobelettering, huisstijlzaken, webtraining, advies, ondersteuning, webhosting, onderhoud, software-updates
Website: https://reintkerijopleidingen.nl
Projectinfo: Voor Reintke Rijopleidingen Stadskanaal hebben wij een nieuwe website ontwikkeld. Deze rijschool had geen website. De website is modern en is geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines. De website is voorzien van verschillende elementen zoals een aanvraagformulier voor proeflessen van motor, auto en aanhanger maar heeft ook een makkelijk contact formulier. Naast de website is het bestaande logo gemoderniseerd naar een hip en krachtig logo die helemaal aansluit op de stijl van de website.
Bedrijfsinfo: Reintke Rijopleidingen is een rijschool uit Stadskanaal. Kom jij uit de regio stadskanaal en wil je op een leuke, leerzame maar ook een professionele manier je rijbewijs halen? Dan ben je bij Reintke Rijopleidingen op de juiste weg. Wij begeleiden je van A tot Z met het behalen van je rijbewijs. Dit doen we in tempo wat bij jouw persoonlijke leerstijl past. Ons motto is dan ook: Uw rijbewijs Ons vak!
:
:
Product: Website
relevante links: https://dsignonline.nl/diensten/webdesign-websites-webshops
Relevante links 2: https://dsignonline.nl/diensten/domeinnaam-hosting
Relevante links 3: https://dsignonline.nl/diensten/onderhoud-updates
Relevante links 4: https://dsignonline.nl/diensten/signing-drukwerk-prints

Turnalux

Website, webshop, grafisch ontwerp, voor Vision, het kwartaalmagazine van Lorenzo Ledel (Amsterdam) over gastronomie en het goede leven.
Klant: Turnalux
Techniek: Joomla CMS
Diensten: Nieuwe website; webdesign, web development, grafisch ontwerp, social media, marketing, webhosting
Website: https://turnalux.com
Projectinfo: Dsignonline heeft een nieuwe website gemaakt voor een spectaculair nieuw product in de Japanse Raambekleding; Turnalux. De klant brengt een nieuw product op de markt in de Japanse raambekleding. Dsignonline ontwikkelt een nieuwe website en houdt zich daarnaast bezig met zowel grafische- als marketingzaken.
Bedrijfsinfo: It's not a venetian blind. It's Turnalux! The Turnalux system is playful, flexible, ingenious and functional in all areas. No disturbing head rails, no fiddly cords and very easy to assemble! In need of privacy & light at the same time? Discover all the advantages of the Turnalux system and be as impressed as we are!
:
Product: Website
relevante links: https://dsignonline.nl/diensten/webdesign-websites-webshops
Relevante links 2: https://dsignonline.nl/diensten/tekst-schrijven-copywriting
Relevante links 3: https://dsignonline.nl/diensten/logo-ontwerp-huisstijl
Relevante links 4: https://dsignonline.nl/diensten/jouw-eigen-webdesigner-incompany

Designradiator

Anne de Kok Personal Training
Klant: Designradiator
Techniek: Magento CMS
Diensten: Webdesign, webontwikkeling, advies, ondersteuning, webhosting, onderhoud, software-updates
Website: https://www.annadekok.nl
Projectinfo: Voor designradiator hebben wij de webwinkel compleet in een nieuw jasje gestoken. De Magento webshop is zoekmachine geoptimaliseerd en bevat microdata. De klant houdt de webwinkel zelf bij en Dsignonline zorgt er op de achtergrond altijd voor dat het systeem up to date is. De klant bedenkt regelmatig nieuwe zaken en aanpassingen die Dsignonline doorvoert in de website.
Bedrijfsinfo: U heeft behoefte aan een goede verwarmingscapaciteit en u hecht waarde aan een fraaie afwerking die de stijl van uw interieur aanvult? Designradiatoren zijn tegenwoordig in nagenoeg alle vertrekken van uw woning of project te plaatsen en dit feit maakt het dat er een steeds royalere radiatorkeuze is ontstaan. Een designradiator hoeft nu niet meer te worden weggemoffeld, integendeel het is nu mogelijk om de designradiator expliciet als waardevol onderdeel van het interieur te kunnen tonen.
:
:
Product: Website & webshop
relevante links: https://dsignonline.nl/diensten/webdesign-websites-webshops
Relevante links 2: https://dsignonline.nl/diensten/domeinnaam-hosting
Relevante links 3: https://dsignonline.nl/diensten/onderhoud-updates
Relevante links 4: https://dsignonline.nl/diensten/zoekmachine-optimalisatie-seo

Hoe blijf ik slank

Klant: Hoe blijf ik slank (Jolanda Zoer)
Techniek: Joomla! CMS
Diensten: Nieuwe website, webtraining (via skype), advies, ondersteuning, Social Media, marketing, ontwerp huisstijl zaken zoals visitekaartjes, webhosting, onderhoud, software-updates
Website: https://www.hoeblijfikslank.nl
Projectinfo: Voor 'Hoe blijf ik slank' hebben wij een nieuwe website gemaakt en logo en huisstijl ontwikkeld en de social mediakanalen ingericht en gevuld. De website is ontwikkeld in Joomla en heeft een frisse uitstraling. Naast de website plaatsen wij ook berichten op social media kanalen. Denk hierbij aan Facebook, Instagram en Twitter. De website is voorzien van een blog en een contactformulier.
Bedrijfsinfo: Diëten, sporten en supplementen slikken geven geen blijvend resultaat indien er niet mentaal aan de slag wordt gegaan met afvallen. Iedereen is verschillend en heeft op andere manieren moeite met afvallen en slank blijven. In mijn online programma leer je om weer van eten en bewegen te houden. Ik haal je uit je dieet denken en laat je weer genieten van lekker en gezond eten. Je krijgt van mij een jaar lang iedere dag 356 dagen een motiverende e-mail met tips, oefeningen, recepten en interessante artikelen die jou helpen om slank te worden en te blijven.
:
:
:
Product: Website
relevante links: https://dsignonline.nl/diensten/webdesign-websites-webshops
Relevante links 2: https://dsignonline.nl/diensten/logo-ontwerp-huisstijl
Relevante links 3: https://dsignonline.nl/diensten/social-media
Relevante links 4: https://dsignonline.nl/diensten/signing-drukwerk-prints

Juwelier Martin van Dalen

Klant: Juwelier Martin van Dalen
Techniek: Joomla! CMS
Diensten: Website, webdesign & development, webhosting & onderhoud, grafisch ontwerp, visitekaartjes en overig huisstijl- en reclamemateriaal
Website: https://martinvandalen.nl
Projectinfo: Door de jaren heen heeft Dsignonline meerdere websites mogen maken voor Juwelier Martin van Dalen in Groningen. Naast webdesign verzorgden wij ook de software updates van het Joomla CMS, de webhosting en het bijwerken van de website. De website kreeg ook regelmatig een nieuwe layout. Verder ook diverse zaken qua huisstijl. Denk hierbij aan het ontwerpen van visitekaartjes en ander reclame materiaal en ook het drukwerk van de huisstijl zaken.
Bedrijfsinfo: Juwelier Martin van Dalen is dé juwelier (en goudsmid) in het centrum van Groningen. Martin van Dalen biedt zowel maatwerk als exclusieve trouwringen van gerenommeerde merken zoals Vincent van Hees, Breuning, Gerstner, Cardillac, Auro Design en Edel Design. Een juwelier met kwaliteit en goede service hoog in het vaandel.
:
:
:
:
Product: Website
relevante links: https://dsignonline.nl/diensten/webdesign-websites-webshops
Relevante links 2: https://dsignonline.nl/diensten/logo-ontwerp-huisstijl
Relevante links 3: https://dsignonline.nl/diensten/signing-drukwerk-prints
Relevante links 4: https://dsignonline.nl/diensten/webtraining-cursus-web

Blokzijl advocaten

Klant: Blokzijl Advocaten
Techniek: Joomla! CMS
Diensten: Webdesign, webontwikkeling, webtraining (via skype), advies, ondersteuning, webhosting, onderhoud, software-updates, fotografie, grafisch ontwerp
Website: https://www.blokzijladvocaten.nl
Projectinfo: Voor Blokzijl Advocaten hebben we een nieuwe website ontwikkeld. De oude website voldeed niet meer qua layout, techniek en was ook verre van optimaal voor de zoekmachines. We hebben een totaal nieuw ontwerp gemaakt met een frisse heldere vormgeving die weer helemaal modern is en up-to-date. Verder hebben we foto’s gemaakt voor op de website, facebook en instagram. De website wordt door Blokzijl Advocaten zelf bijgehouden. Hiervoor is er een dagdeel onderricht gegeven om de basisvaardigheden van het Joomla systeem onder de knie te krijgen.
Bedrijfsinfo: Blokzijl Advocaten is een klein, gedreven kantoor, met kennis van (rechts)zaken, met maar één belang: het belang van onze cliënten. We staan bekend om onze slagvaardigheid, directe aanpak en no-nonsense mentaliteit. Ons motto: U heeft een vraag, wij het antwoord.
:
:
Product: Website
relevante links: https://dsignonline.nl/diensten/webdesign-websites-webshops
Relevante links 2: https://dsignonline.nl/diensten/logo-ontwerp-huisstijl
Relevante links 3: https://dsignonline.nl/diensten/domeinnaam-hosting
Relevante links 4: https://dsignonline.nl/diensten/webtraining-cursus-web

Voor Blokzijl Advocaten hebben we een nieuwe website ontwikkeld. De oude website voldeed niet meer qua layout, techniek en was ook verre van optimaal voor de zoekmachines. We hebben een totaal nieuw ontwerp gemaakt met een frisse heldere vormgeving die weer helemaal modern is en up-to-date. Verder hebben we  foto’s gemaakt voor op de website, facebook en instagram. De website wordt door Blokzijl Advocaten zelf bijgehouden. Hiervoor is er een dagdeel onderricht gegeven om de basisvaardigheden van het Joomla systeem onder de knie te krijgen.

Schiphol taxi

Klant: Schiphol Taxi
Techniek: Joomla! CMS
Diensten: Webontwerp, webontwikkeling, webtraining, reserveringsformulieren, microdata, AMP ready, SEO (zoekmachine optimalisatie), hosting, HTML, Social Media (koppeling en/of pagina's aanmaken en beheren)
Website: https://schipholtaxigroningen.nl
Projectinfo: De website van Schiphol Taxi Groningen was toe aan een flinke opfrisbeurt. De website heeft een nieuwe look gekregen en is responsive. Daarnaast is de site nu goed vindbaar in Google. Dsignonline heeft voor Schiphol Taxi Groningen o.a. reserveringsfunctionaliteit op de website geplaatst, de site zoekmachine geoptimaliseerd en de klant een training gegeven over het aanpassen van de website.
Bedrijfsinfo: Schiphol Taxi Groningen (Peter Schuddebeurs) is gespecialiseerd in het vervoer van en naar Schiphol. Je kan je vervoer online reserveren, de tarieven staan vooraf vast en de ritten worden niet gecombineerd. Hierdoor heb je altijd een privé chauffeur. Daarnaast is Schiphol Taxi Groningen gevestigd in Groningen en komt je chauffeur uit de regio.
:
:
Product: Website
relevante links: https://dsignonline.nl/diensten/webdesign-websites-webshops
Relevante links 2: https://dsignonline.nl/diensten/logo-ontwerp-huisstijl
Relevante links 3: https://dsignonline.nl/diensten/domeinnaam-hosting
Relevante links 4: https://dsignonline.nl/diensten/webtraining-cursus-web

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Contact

Dsignonline
Full-service mediabureau


Locatie Europaweg 8
9723 AS Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie adres
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.