Skip to main content

Over het bedrijf van de klant

Anna de Kok is een personal trainer met sportscholen op twee locaties in Groningen en Haren. Haar eerste sportschool is gevestigd in het centrum van Groningen, aan de Oosterstraat. De tweede vestiging is in Haren. Anna de Kok is een jonge ondernemer van amper 25 jaar die flink aan de weg timmert. Heerlijk om mee samen te werken.
😍 Lovende recensies 😍 De toewijding en extra service is echt een onderscheidend vermogen van Dsignonline. Als er iets aan de hand is, is er altijd wel iemand bereikbaar en wordt het ook vaak erg snel opgelost. Veel extra service en altijd veel geduld. Erg prettig vond ik het ook dat er goed in begrijpbare taal kan worden uitgelegd wat er precies gedaan word en of nodig is aan de website. Er word goed geluisterd naar je wensen en ook meegedacht in oplossingen om deze wensen ook te kunnen vervullen! Ook veel persoonlijk contact en betrokkenheid bij het bedrijf wat maakt dat Dsignonline je bedrijf ook goed kent en daardoor nog betere diensten kan leveren die goed bij je bedrijf aansluiten! Anna de Kok / Personal training
  • Klant
    Anna de Kok Personal Training
  • Diensten
    Webdesign, webontwikkeling, salespages, webtraining (via skype), advies, ondersteuning, webhosting, onderhoud, software-updates, dedicated server, grafisch ontwerp
  • Techniek
    Wordpress, Joomla! CMS
Over dit project
Dsignonline heeft in het verleden de annadekokpersonalhealthcoach.nl website (gemaakt in Wordpress) voor haar geoptimaliseerd qua techniek en layout. De site werd gestroomlijnd en up to date gemaakt in alle opzichten. Er werden ook enkele partnerpagina's gemaakt en toegevoegd aan de website (cellulitix triple treatment etc.) Daarna heeft Dsignonline een compleet nieuwe website ontwikkeld voor Anna de Kok op www.annadekok.nl. Deze site heeft een totaal andere insteek, een meer commerciële aanpak en loopt als een tierelier. Dit in combinatie met SEO en social media en adverteren, zorgt voor prima resultaten.
Relevante links verleende diensten

Website impressies

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Contact

Dsignonline
Full-service mediabureua

Locatie Boterdiep 63
9712 AK Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie adres
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.