Skip to main content

Over het bedrijf van de klant

Dandali zorgt voor spirituele genezing en huisreiniging | energetisch reinigen van personen, families, huizen, werkplekken, bedrijven en werkplekken: ook voor verwijderen energetische blokkades, spirituele storingen en negativiteit. Bijzonder aan deze opdracht was dat we carte blanche kregen om naar eigen inzicht een site te ontwikkelen die totaal anders was dan de 'gebruikelijk' spiriwiri-sites'. Fris, modern duidelijk en heel direct. Er kwamen direct na de live-gang al aanvragen binnen voor energetische huisreinigen. Deze stroom is als vanzelf altijd door blijven gaan.
  • Klant
    Dandali
  • Diensten
    Webdesign, webontwikkeling, webtraining, advies, ondersteuning, webhosting, onderhoud, software-updates
  • Techniek
    Joomla! CMS
Over dit project
We hebben voor Dandali een nieuwe website mogen bouwen. De website heeft een overzichtelijke en moderne uitstraling gekregen. De website is responsive gemaakt, gebruiksvriendelijk op mobiel en tablet.
Relevante links verleende diensten

Website impressies

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Contact

Dsignonline
Full-service mediabureua

Locatie Boterdiep 63
9712 AK Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie adres
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.