Skip to main content

Over het bedrijf van de klant

Juwelier Martin van Dalen is dé juwelier (en goudsmid) in het centrum van Groningen. Martin van Dalen biedt zowel maatwerk als exclusieve trouwringen van gerenommeerde merken zoals Vincent van Hees, Breuning, Gerstner, Cardillac, Auro Design en Edel Design. Een juwelier met kwaliteit en goede service hoog in het vaandel.
  • Klant
    Juwelier Martin van Dalen
  • Diensten
    Website, webdesign & development, webhosting & onderhoud, grafisch ontwerp, visitekaartjes en overig huisstijl- en reclamemateriaal
  • Techniek
    Joomla! CMS
Over dit project
Door de jaren heen heeft Dsignonline meerdere websites mogen maken voor Juwelier Martin van Dalen in Groningen. Naast webdesign verzorgden wij ook de software updates van het Joomla CMS, de webhosting en het bijwerken van de website. De website kreeg ook regelmatig een nieuwe layout. Verder ook diverse zaken qua huisstijl. Denk hierbij aan het ontwerpen van visitekaartjes en ander reclame materiaal en ook het drukwerk van de huisstijl zaken.
Relevante links verleende diensten

Website impressies

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Contact

Dsignonline
Full-service mediabureua

Locatie Boterdiep 63
9712 AK Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie adres
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.