Skip to main content

Over het bedrijf van de klant

my-cholesterol.care werd ontwikkeld als los project binnen het UMCG. Data en metingen waren gekoppeld aan Lifelines. Lipide en lipoproteïne referentiewaarden van 133.450 Nederlandse Lifelines-deelnemers: Leeftijd- en geslachtsspecifieke basislipidewaarden en percentielen. Jan W. Balder: achtergrond: Lipiden en lipoproteïnen worden erkend als de belangrijkste aanpasbare risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Hoewel er referentiewaarden zijn verzameld voor de belangrijkste lipoproteïnen, zijn complete hedendaagse percentielgebaseerde referentiewaarden ondergerapporteerd. De studie biedt nuttige referentiebereiken voor lipiden, die kunnen helpen bij de vroege identificatie van risico's op hart- en vaatziekten. Deze referentiebereiken waren beschikbaar voor artsen en patiënten op www.my-cholesterol.care/.
  • Klant
    UMCG
  • Diensten
    Webdesign, webontwikkeling, dtp, online tool voor cholesterol berekeningen
  • Techniek
    Joomla! CMS, Laravel framework (PHP)
  • Website
Over dit project
Dsignonline heeft in het verleden de website my-cholesterol.care gemaakt voor het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). Belangrijkste functionaliteit was de cholesterol tool die we ontwikkeld hebben. Met deze tool konden artsen en patiënten waarden invullen en daarmee vroege identificatie van risico's op hart- en vaatziekten inzichtelijk maken.
Relevante links verleende diensten

Website impressies

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Contact

Dsignonline
Full-service mediabureua

Locatie Boterdiep 63
9712 AK Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie adres
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.