Skip to main content

Over het bedrijf van de klant

Paul van Jaarsveld studeerde in Groningen en werd in 2000 senior-gerechtssecretaris bij het Gerechtshof te Leeuwarden, waar hij zich specialiseerde in strafzaken, voordat hij in 2007 advocaat werd. Hij heeft een diverse praktijk opgebouwd, variërend van geweldsdelicten tot fraude en zedenkwesties. Zijn juridische bijstand begint vaak al voor het eerste politieverhoor en duurt tot de einduitspraak, met volledige toewijding aan de rechten en belangen van zijn cliënt. In 2011 voegde hij zich bij LW advocaten en vertegenwoordigt nu de vestiging van Meijers Canatan Advocaten in Groningen, terwijl zijn collega's andere rechtsgebieden behandelen.
  • Klant
    Strafrechtadvocaat Paul van Jaarsveld
  • Diensten
    Webdesign & webdevelopment, webhosting, domeinregistratie
  • Techniek
    Joomla! CMS
Over dit project
Dsignonline heeft een Content Management website gemaakt voor strafrechtadvocaat Mr P. th. J van Jaarsveld. De website is een onepager. De opdrachtgever was erg specifiek en heel helder in zijn wensen. Duidelijke en vlotte samenwerking.
Relevante links verleende diensten

Website impressies

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Contact

Dsignonline
Full-service mediabureua

Locatie Boterdiep 63
9712 AK Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie adres
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.