Over het bedrijf van de klant

Reintke Rijopleidingen is een rijschool uit Stadskanaal. Kom jij uit de regio stadskanaal en wil je op een leuke, leerzame maar ook een professionele manier je rijbewijs halen? Dan ben je bij Reintke Rijopleidingen op de juiste weg. Wij begeleiden je van A tot Z met het behalen van je rijbewijs. Dit doen we in tempo wat bij jouw persoonlijke leerstijl past. Ons motto is dan ook: Uw rijbewijs Ons vak!
 • Klant
  Reintke Rijopleidingen
 • Diensten
  Webdesign, webontwikkeling, logo ontwerp, autobelettering, huisstijlzaken, webtraining, advies, ondersteuning, webhosting, onderhoud, software-updates
 • Techniek
  Joomla! CMS
 • Website
  https://reintkerijopleidingen.nl
Over dit project
Voor Reintke Rijopleidingen Stadskanaal hebben wij een nieuwe website ontwikkeld. Deze rijschool had geen website. De website is modern en is geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines. De website is voorzien van verschillende elementen zoals een aanvraagformulier voor proeflessen van motor, auto en aanhanger maar heeft ook een makkelijk contact formulier. Naast de website is het bestaande logo gemoderniseerd naar een hip en krachtig logo die helemaal aansluit op de stijl van de website.

Website impressies