Skip to main content

Over het bedrijf van de klant

Schiphol Taxi Groningen (Peter Schuddebeurs) is gespecialiseerd in het vervoer van en naar Schiphol. Je kan je vervoer online reserveren, de tarieven staan vooraf vast en de ritten worden niet gecombineerd. Hierdoor heb je altijd een privé chauffeur. Daarnaast is Schiphol Taxi Groningen gevestigd in Groningen en komt je chauffeur uit de regio.
  • Klant
    Schiphol Taxi
  • Diensten
    Webontwerp, webontwikkeling, webtraining, reserveringsformulieren, microdata, AMP ready, SEO (zoekmachine optimalisatie), hosting, HTML, Social Media (koppeling en/of pagina's aanmaken en beheren)
  • Techniek
    Joomla! CMS
Over dit project
De website van Schiphol Taxi Groningen was toe aan een flinke opfrisbeurt. De website heeft een nieuwe look gekregen en is responsive. Daarnaast is de site nu goed vindbaar in Google. Dsignonline heeft voor Schiphol Taxi Groningen o.a. reserveringsfunctionaliteit op de website geplaatst, de site zoekmachine geoptimaliseerd en de klant een training gegeven over het aanpassen van de website.
Relevante links verleende diensten

Website impressies

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Contact

Dsignonline
Full-service mediabureua

Locatie Boterdiep 63
9712 AK Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie adres
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.