Skip to main content

Over het bedrijf van de klant

Vision Custom Publishing is de uitgeverij van Lorenzo Ledel uit Amsterdam. Vision is een verrassend en origineel gastronomisch kwartaalmagazine. Vision heeft een geheel eigen(zinnige) tone-of-voice en verbindt gastronomie op wonderlijke wijze met kunst, fotografie, mode en, jawel, ook een beetje society. Lorenzo schrijft over gastronomie en het goede leven. Alle sterrenrestaurants en sterrenchefs komen voorbij. Lorenzo is daar kind aan huis. Het Magazine Vision ligt in ieder sterrenrestaurant in Nederland. Het blad is een pareltje voor het oog met een prachtige combinatie van zinnenprikkelende beelden en boeiende interviews, zoals je het alleen in Vision beleeft.
😍 Lovende recensies 😍 Mijn mooie website (visionmagazine.nl) is door Marieke gemaakt en wordt nauwgezet door haar actueel gehouden. Aangezien ik daar natuurlijk zelf wel zo nu en dan wat materiaal voor moet aanleveren, en ik daar soms wat slordig in ben, zit zij mij op gepaste wijze achter de broek als ik teveel achterloop. Want een website die niet up-to-date is, is slechte reclame. Voor mij én voor haar. Het is erg prettig samenwerken met deze dame, die geen moeite teveel is en altijd tijd weet te vinden om ‘probleempjes’ op te lossen. Staat tussen aanhalingstekens omdat zij nooit ergens een probleem in ziet. Lorenzo Ledel
  • Klant
    Vision
  • Diensten
    Nieuwe website; webdesign, web development, grafisch ontwerp, webhosting
  • Techniek
    Joomla CMS
Over dit project
Dsignonline heeft een nieuwe website gemaakt met webshop voor Vision, het kwartaalmagazine van Lorenzo Ledel (Amsterdam) over gastronomie en het goede leven. De vorige site was nogal verouderd. Lorenzo Ledel is uitgever maar digibeet waar het over de online media gaat ;-) Wij voelen ons zeer vereerd dat wij Lorenzo volledig mogen ontzorgen op het gebied van de website en alles wat daarbij komt kijken.
Relevante links verleende diensten

Website impressies

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Contact

Dsignonline
Full-service mediabureua

Locatie Boterdiep 63
9712 AK Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie en pakketpost
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.