Skip to main content

Over het bedrijf van de klant

Abacus Acupunctuur is een acupunctuurpraktijk in Groningen. De eigenaresse Adinda Blom begon in1998 begon ik met haar scholing in de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCG). Na diverse opleidingen en stages in Nederland en China startte ze in 2005 mijn eigen praktijk. Adinda werk met acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunde, een combinatie die in China heel gangbaar is.
😍 Wat een mooie recensie 😍 Ik ben zo blij met Marieke! Mijn website was hoognodig aan vernieuwing toe en het is prachtig geworden. Marieke staat voortdurend voor me klaar en helpt me met alle stappen in het proces. Ze ontzorgt me, neemt me dingen uit handen en denkt met me mee. Echt heel fijn. Adinda Blom | Abacus Acupunctuur
 • Klant
  Abacus Acupunctuur
 • Diensten
  Restyling website, grafisch ontwerp, webdesign, webhosting
 • Techniek
  Joomla! CMS
 • Website
  https://abacus-acupunctuur.nl
Over dit project
De website van Abacus Acupunctuur was nodig toe aan een flinke opfrisbeurt. Zowel de structuur van de site als de layout van deze website waren sterk verouderd. SEO-technisch zat de website wel heel goed in elkaar. De kunst is dan ook te zorgen dat dezelfde vindbaarheid in de zoekmachines behouden blijft. Dmv een grondige SEO-check en onderzoek naar de oude links in Google en hoe deze te behouden in de nieuwe website. De website heeft een forse make-over gekregen en sluit weer helemaal aan bij deze tijd en bij de wensen van opdrachtgever Adinda Blom. Verder verzorgen we de webhosting en ondersteunen we middels onze 24/7 service bij allerlei ICT gerelateerde zaken.

Website impressies

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Contact

Dsignonline
Full-service mediabureua

Locatie Boterdiep 63
9712 AK Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie adres
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.