Skip to main content

Over het bedrijf van de klant

Beautysalon Queenz is een beautysalon die veel verschillende diensten aanbiedt, varierend van gezichtsbehandeling en huidverjonging, tot powder brows, henna brows, tanden bleken, manicure en acryl nagels, biab, gel nagels en nog veel meer. De salon bestaat nu 1 jaar en is gevestigd in Groningen.
  • Klant
    Beautysalon Queenz
  • Diensten
    Webdesign, webdevelopment, grafisch ontwerp, content/copywriting, SEO, DTP, webhosting
  • Techniek
    WordPress CMS
Over dit project
We hebben een nieuwe website gemaakt voor Beautysalon Queenz in Groningen. De vorige site bestond uit twee pagina's; de homepage en een contactpagina. Informatie over de dienstverlening ontbrak. Voorbeelden van de verschillende services waren er evenmin. De site was niet te vinden in Google. We hadden Cart Blanche en hebben alle diensten in kaart gebracht en bijpassende content geschreven. Van iedere dienst zijn nu ook voorbeelden te zien. We zijn nog druk bezig met de zoekmachineoptimalisatie, binnenkort volgen er nog reviews en dan is het plaatje compleet en kan Beautysalon Queenz gaan knallen!
Relevante links verleende diensten

Website impressies

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Contact

Dsignonline
Full-service mediabureua

Locatie Boterdiep 63
9712 AK Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie adres
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.