"Een oplossing voor iedere uitdaging!"

YOUR PROFIT

We zijn pas tevreden als onze klanten juichen!

Framoda (fashion webshop)

[Reactie op het ontwerp van de website: 'Allereerst mijn complimenten, heb je super gedaan!'] Ze hebben een mooie webshop voor mij gemaakt. Wat voor mij heel mooi uit kwam was, dat er contact via de app was en buiten kantoor uren. Goed bereikbaar echt super. Als ik buiten kantoor uren iets gewijzigd wou hebben kon ik gewoon appen, de wijzigen werd direct doorgevoerd. Top!

Lees verder

Centraal Q

Marieke Bosscher van Dsignonline is een zeer zelfbewuste en positief eigenzinnige professional. Ze heeft mij meer dan eens verrast met creatieve vindingen en zeer mooie uitwerkingen. Ik heb haar begeleiding mogen ervaren vanaf kennismaking tot en met het lanceren van mijn nieuwe site en alle bijkomende werkzaamheden tot en met het drukwerk. De combinatie van haar uitstekende kwaliteit en plezierige persoonlijkheid maken dat ik haar van harte aanbeveel.

Lees verder

Restaurant Tropiqua

Wij werken nu 2 jaar met Dsignonline wij zijn zeer tevreden !!! Marieke Bosscher is zeer prettig om mee samen te werken !!! Wij geven Marieke vaak de vrije hand over onze ideeën en we hebben nog nooit iets afgekeurd. Marieke ga zo verder wij hopen nog jaren samen te werken !!! En je weet de lekkerste cappuccino haal ik in ............... bij ................ !! Groet, Team Restaurant Tropiqua

Lees verder

Uitgeverij Monnier

Uitgeverij Monnier is zeer content met de website die Disgnonline heeft ontwikkeld. Het mediabedrijf weet wensen goed in kaart te brengen en te vertalen naar prachtige overzichtelijke pagina's. Ook voor advies, spoedzaken en technische ondersteuning (zelfs in het weekend) al 5 jaar top! 

Lees verder

Dandali

I am a very happy and satisfied customer. I was looking for a way to finally go online. I checked different websites to see what I might like but there wasn't any New Age related website that I liked at all. Fortunately Dsignonline was very attentive and really took time to listen with so much care. Dsignonline was able to translate my work and my wishes into a website far beyond my expectations. The atmosphere and the layout of my website are amazing and pretty unique in my branche. I think I am the first one in my branche enjoying a website with a clear no nonsense, down to earth vibe. It is really great! Check my website www.dandali.nl  Cheers!

Lees verder

Groepspraktijk Heesterpoort

Al meer dan 12 jaar verzorgt Dsignonline probleemloos mijn website, drukwerk en alle bijkomende werkzaamheden.
Bij het vernieuwen van website en logo vorig jaar heb ik de samenwerking met Marieke Bosscher van Dsignonline als zeer prettig ervaren.
Dsignonline creëert opvallend, modern en in het oog springende webdesign!
Marieke bedankt voor je creatieve ideeën en prettige toegewijde aandacht.

Jan Willem Scholten / Groepspraktijk Heesterpoort

Lees verder

MamaMoos Catering

 

MamaMoos Catering werkt al sinds 2003 met Dsignonline; mijn website werd een geweldige animatie (flash) met relevante informatie over mijn bedrijf. Alleen kon ik daar zelf geen nieuwe informatie aan toevoegen. In 2009 heb ik Dsignonline de opdracht gegeven een compleet nieuwe site te maken waar ik als cateraar (met computers ben ik namelijk een echte digibeet), makkelijk zelf dingen kon veranderen.

Lees verder

Warung Kwakoe

 

Donderdag eind van de middag belde ik dat ik een logo nodig had voor mijn catering (van Javaans-Surinaams eten waarmee ik op het jaarijkse Kwakoe festival sta) in Amsterdam.
De volgende middag had ik een nieuw logo en de bestanden om het logo op onze t-shirts te drukken! Ik had eigenlijk niet verwacht dat ik zo'n mooi logo zou krijgen, echt heel mooi! Ik ben heel blij met wat Dsignonline voor mij gedaan heeft en zo snel. Ik krijg echt meer dan waar voor m'n geld!
Bedankt!

Lees verder

HOE KUNNEN WE JE HELPEN? BEL 050 7850339

(Je kunt 't zo gek niet bedenken, of we hebben er een oplossing voor)