Referentie Anna de Kok Personal trainer

De toewijding en extra service is echt een onderscheidend vermogen van Dsignonline. Als er iets aan de hand is, is er altijd wel iemand bereikbaar en wordt het ook vaak erg snel opgelost. Veel extra service en altijd veel geduld. Erg prettig vond ik het ook dat er goed in begrijpbare taal kan worden uitgelegd wat er precies gedaan word en of nodig is aan de website. Er word goed geluisterd naar je wensen en ook meegedacht in oplossingen om deze wensen ook te kunnen vervullen! Ook veel persoonlijk contact en betrokkenheid bij het bedrijf wat maakt dat Dsignonline je bedrijf ook goed kent en daardoor nog betere diensten kan leveren die goed bij je bedrijf aansluiten!
 
Anna de Kok / Personal training
 
 
 

Anna de Kok / Anna de Kok Personal Training

Bron referentie: LinkedIn aanbeveling

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Contact

Dsignonline
Full-service mediabureau


Locatie Boterdiep 63
9712 LK Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie adres
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.