JOIN OUR TEAM?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent, misschien iets voor jou?

Even voorstellen: Marieke

Even voorstellen: Marieke

Ik ben Marieke Bosscher, beoefen mijn vak vanaf 2002 en ben alweer bijna 20 jaar eigenaar van Dsignonline. Eigenlijk nooit van plan geweest te ondernemen, maar na 2 internationale masters in multimedia, web en 3D animeren ben ik mijn eigen bedrijf begonnen.
Even voorstellen: Erolind

Even voorstellen: Erolind

Hallo, Ik ben Erolind Derguti, 23 jaar en ik liep stage bij webdesign en mediabureau Dsignonline in Groningen. Ik ben afkomstig uit Kosovo en woon al 14 jaar in Nederland. Ik studeer communicatie, media & design aan de Hanze hogeschool in Groningen.
Even voorstellen: Monique

Even voorstellen: Monique

Als ik mij voorstel, zeg ik doorgaans alleen mijn naam en ga ik niet uitputtend kwaliteiten die ik meen te bezitten uit de doeken doen. Daarom zal ik hier ingaan op wat ik graag doe en niet noodzakelijkerwijs kwaliteiten waar ik op voor kan staan.
Even voorstellen: Ricardo

Even voorstellen: Ricardo

Ricardo Brouwer (1991) is presentator, schrijver, zingt nu en dan een nootje, is gek op cultuur én ademt social media. Een fantastische social media marketeer, leeft op social media, stuurt eerst een tweet voordat hij iets zegt en heeft een flinke dosis humor. Ricardo verzorgt tips, weetjes en andere input op facebook en overige kanalen.
Even voorstellen: Floris

Even voorstellen: Floris

Mijn naam is Floris Poort. Tekst is mijn voornaamste vakgebied, maar ik haal ook veel plezier uit het ontwikkelen van huisstijlen of drukwerk. Ik woon op dit moment in Middelstum, het epicentrum van het noorden.
Even voorstellen: Selina

Even voorstellen: Selina

Selina is grafisch ontwerper en webdesigner en komt uit een hele artistieke familie. Ze is geboren en getogen in Caracas Venezuela maar woont alweer een jaar of 12 in Nederland en spreekt de taal vloeiend en eet naast Madrileense soep van haar oma ook oerhollandse Erwtensoep :-)
Even voorstellen: Rick

Even voorstellen: Rick

Goedendag, ik ben Rick en zal deze komende maanden het team van Dsignonline versterken. Mijn bijdrage komt in de vorm van een afstudeeropdracht. Ik zal het team ondersteunen met kleine aanpassingen op het gebied van front-end en back-end.

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Contact

Dsignonline
Full-service mediabureau


Locatie Europaweg 8
9723 AS Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie adres
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.