"Een oplossing voor iedere uitdaging!"

Join our team?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent, misschien iets voor jou?

Even voorstellen: Marieke

even-voorstellen-marieke.jpg

Ik ben Marieke Bosscher, beoefen mijn vak vanaf 2002 en ben sinds 17 jaar eigenaar van Dsignonline. Eigenlijk nooit van plan geweest te ondernemen, maar na 2 internationale masters in multimedia, web en 3D animeren ben ik mijn eigen bedrijf begonnen.

Lees verder

Even voorstellen: Selina

selina.jpg

Selina is grafisch ontwerper en webdesigner en komt uit een hele artistieke familie. Ze is geboren en getogen in Caracas Venezuela maar woont alweer een jaar of 12 in Nederland en spreekt de taal vloeiend en eet naast madrileense soep van haar oma ook oerhollandse Erwtesoep :-)

Even voorstellen: Floris

floris1-12x8.jpg

Mijn naam is Floris Poort. Tekst is mijn voornaamste vakgebied, maar ik haal ook veel plezier uit het ontwikkelen van huisstijlen of drukwerk. Ik woon op dit moment in Middelstum, het epicentrum van het noorden.

Lees verder

Even voorstellen: Rick

rick-in-de-bocht.jpg

Goedendag, ik ben Rick en zal deze komende maanden het team van Dsignonline versterken. Mijn bijdrage komt in de vorm van een afstudeeropdracht. Ik zal het team ondersteunen met kleine aanpassingen op het gebied van front-end en back-end.

Lees verder

Even voorstellen: Erolind

Erolind-Derguti-Profvoetballer-1.jpg

Hallo, Ik ben Erolind Derguti, 23 jaar en ik liep stage bij webdesign en mediabureau Dsignonline in Groningen. Ik ben afkomstig uit Kosovo en woon al 14 jaar in Nederland. Ik studeer communicatie, media & design aan de Hanze hogeschool in Groningen.

Lees verder

Even voorstellen: Monique

monique.jpg

Als ik mij voorstel, zeg ik doorgaans alleen mijn naam en ga ik niet uitputtend kwaliteiten die ik meen te bezitten uit de doeken doen. Daarom zal ik hier ingaan op wat ik graag doe en niet noodzakelijkerwijs kwaliteiten waar ik op voor kan staan.

Lees verder

Even voorstellen: Ricardo

even-voorstellen-ricardo.jpg

Ricardo Brouwer (1991) is presentator, schrijver, zingt nu en dan een nootje, is gek op cultuur én ademt social media. Een fantastische social media marketeer, leeft op social media, stuurt eerst een tweet voordat hij iets zegt en heeft een flinke dosis humor. Ricardo verzorgt tips, weetjes en andere input op facebook en overige kanalen.