Skip to main content
Erolind

Erolind

Hallo, Ik ben Erolind Derguti, 23 jaar en ik liep stage bij webdesign en mediabureau Dsignonline in Groningen. Ik ben afkomstig uit Kosovo en woon al 14 jaar in Nederland. Ik studeer communicatie, media & design aan de Hanze hogeschool in Groningen.

Ik heb tijdens mijn 3e leerjaar stage gelopen bij Dsignonline om ervaring op te doen op het gebied van communicatie, media en vormgeving. 

Naast dit allemaal ben ik voetballer en wil ik graag mijn droom realiseren. Ik voetbalde eerder bij SWZ BOSO SNEEK die uitkwam in de Topklasse zondag, maar nu voetbal ik voor de Koninklijke HFC.

HAARLEM:

De keuze om voor Koninklijke HFC te voetballen was voor mij snel gemaakt en dat betekent ook nog eens stap dichterbij mijn droom. Het is niet alleen een droom maar tevens een avontuur omdat ik in Haarlem ga wonen. Het is voor mij totaal iets nieuws aangezien ik hiervoor al 10 jaar in het noorden woonde.

Ik heb deze kans met beide handen aangegrepen omdat dit misschien wel mijn laatste en grote kans kan zijn en die wil ik niet mislopen. Ik wil me daarom ook helemaal focussen op het voetballen en alles geven zodat ik weet dat ik er alles aan gedaan heb. En mocht het niet lukken dan weet ik in ieder geval dat ik het geprobeerd heb.

OH JA!

Ik vind het leuk om bij Dsignonline te werken, Ik kan hier veel leren, veel lachen en ik heb het heel erg naar m’n zin! Als ik in Haarlem zit zal ik met veel plezier af en toe kleine opdrachten blijven uitvoeren voor Dsignonline. Bijvoorbeeld door bij te dragen aan het optimaliseren van websites of andere creatieve opdrachten. Gelukkig kan bijna alles online en maakt de afstand niet echt uit :D

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Contact

Dsignonline
Full-service mediabureua

Locatie Boterdiep 63
9712 AK Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie adres
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.