"Een oplossing voor iedere uitdaging!"

Even voorstellen: Floris

floris1-12x8.jpg

Mijn naam is Floris Poort. Tekst is mijn voornaamste vakgebied, maar ik haal ook veel plezier uit het ontwikkelen van huisstijlen of drukwerk. Ik woon op dit moment in Middelstum, het epicentrum van het noorden.

Tijdens mijn opleiding Media en Entertainment Management had ik in groepsverband één eis: ik zou degene zijn die zich ontfermde over de samenhang en correctheid van rapport teksten. Gaanderweg heb ik geleerd om voor het web te schrijven: bondig, overtuigend en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Ik streef naar een mooie balans tussen informatie en persoonlijkheid. Een tekst moet inhoud hebben, maar leest pas echt lekker wanneer er iets herkenbaars of luchtigs in verwerkt zit.

Mijn vrije tijd besteed ik voornamelijk aan films en series, games en muziek. Een aantal keren per jaar bezoek ik muziekfestivals en concerten door het hele land. Ik heb een voorliefde voor de Ierse en Britse cultuur – en dan met name de Ierse levenswijze en gastvrijheid, Britse humor en muziek – en natuurlijk de Engelse taal.