"Een oplossing voor iedere uitdaging!"

Even voorstellen: Monique

monique.jpg

Als ik mij voorstel, zeg ik doorgaans alleen mijn naam en ga ik niet uitputtend kwaliteiten die ik meen te bezitten uit de doeken doen. Daarom zal ik hier ingaan op wat ik graag doe en niet noodzakelijkerwijs kwaliteiten waar ik op voor kan staan.

(Maar wij doen dat wel; Monique's toegevoegde waarde voor team Dsignonline? Ze houdt van taal en schrijft mooie stukken met een flinke dosis humor :D)

Ik fotografeer graag. Sinds het digitaal fotograferen in zwang is geraakt ben ik fanatiek omdat je alles weer weg kan gooien. Stiekem ben ik bij Facebook gegaan om een platformpje te hebben voor mijn fotografeerkunsten, die nu echt wat lijken. Wat vind je van deze foto met meeuwen ik nam op de boot van Texel naar Den Helder?

- Je ziet zelfs de broodjes waarvoor ze zich zo dichtbij wagen! -

Ik houd van taal. Onder andere daarom corrigeer ik van de motorclub waarvan ik lid ben – natuurlijk heb ik ook de vereiste motor om lid te kunnen zijn – het kwartaalblad. Het is, vind ik, opzienbarend wat een leuke mensen ik bij die motorclub heb getroffen en van zo’n gevarieerde pluimage! Van bioloog tot bakker. We noemen ons de koffie-met-appeltaartclub, gelukkig maar want bij een miss-nat-T-shirt-verkiezing of met-zijn-allen-om-het-hardst-rijden zou ik me niet hebben thuis gevoeld.

- Het motorblad van ‘mijn’ club. -

Ik heb een dochter. Voor haar doe ik alles en dat maakt mij gelukkig. Gelukkig is zij niet het enige dat mij gelukkig maakt, maar, je weet, in geluk ervaren heb je gradaties.

- Om duizend redenen een allemachtig mooie foto.-

Ontwaar ik een mooi bloempje, dan kan een gelukte foto daarvan mij ook heel blij maken. Of een foto van regen recht naar beneden die scherp is. De gedachte dat ik een kippenpootje ga eten met geroosterde groenten maakt me ook altijd weer gelukkig. De aanblik van een mooi woord – allemachtig en drommels zijn sterke voorbeelden – kan mij zeer verblijden. En, last but not least, het geluid van mijn motor en elke andere donkerbruin klinkende motor maakt me helemaal happy.

Het hebben van een auto, de mogelijkheid om op een door mij persoonlijk gekozen moment op pad te gaan is ook een groot geluk. Regen? Ruitenwissers aan. Wind? Gas erop en stuur recht houden. Muziekje aan en mee-blèren en mijn gelukservaring is compleet! (Regen in combinatie met wind is op Oudejaarsdag niet goed gegaan tot mijn verdriet.)

- De ruitenwissers raakten op de Afsluitdijk in de knoop… -