Skip to main content
Floris

Floris

Mijn naam is Floris Poort. Tekst is mijn voornaamste vakgebied, maar ik haal ook veel plezier uit het ontwikkelen van huisstijlen of drukwerk. Ik woon op dit moment in Middelstum, het epicentrum van het noorden.

Tijdens mijn opleiding Media en Entertainment Management had ik in groepsverband één eis: ik zou degene zijn die zich ontfermde over de samenhang en correctheid van rapport teksten. Gaanderweg heb ik geleerd om voor het web te schrijven: bondig, overtuigend en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Ik streef naar een mooie balans tussen informatie en persoonlijkheid. Een tekst moet inhoud hebben, maar leest pas echt lekker wanneer er iets herkenbaars of luchtigs in verwerkt zit.

Mijn vrije tijd besteed ik voornamelijk aan films en series, games en muziek. Een aantal keren per jaar bezoek ik muziekfestivals en concerten door het hele land. Ik heb een voorliefde voor de Ierse en Britse cultuur – en dan met name de Ierse levenswijze en gastvrijheid, Britse humor en muziek – en natuurlijk de Engelse taal.

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Contact

Dsignonline
Full-service mediabureua

Locatie Boterdiep 63
9712 AK Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie adres
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.