Team

Even voorstellen: Rick

Product: Website
Intro tekst: Goedendag, ik ben Rick en zal deze komende maanden het team van Dsignonline versterken. Mijn bijdrage komt in de vorm van een afstudeeropdracht. Ik zal het team ondersteunen met kleine aanpassingen op het gebied van front-end en back-end.

Goedendag, ik ben Rick en zal deze komende maanden het team van Dsignonline versterken. Mijn bijdrage komt in de vorm van een afstudeeropdracht. Ik zal het team ondersteunen met kleine aanpassingen op het gebied van front-end en back-end.

Naast de volle werkweek spendeer ik mijn tijd aan sporten en gezelligheid. Ik ben overigens een legendarische kok en maak meesterlijke cappuccino’s met design, zoals er wordt verwacht van een CMD student!

  • Hits: 1329

Even voorstellen: Ricardo

Product: Website
Intro tekst: Ricardo Brouwer (1991) is presentator, schrijver, zingt nu en dan een nootje, is gek op cultuur én ademt social media. Een fantastische social media marketeer, leeft op social media, stuurt eerst een tweet voordat hij iets zegt en heeft een flinke dosis humor. Ricardo verzorgt tips, weetjes en andere input op facebook en overige kanalen.

Ricardo Brouwer (1991) is presentator, schrijver, zingt nu en dan een nootje, is gek op cultuur én ademt social media. Een fantastische social media marketeer, leeft op social media, stuurt eerst een tweet voordat hij iets zegt en heeft een flinke dosis humor. Ricardo verzorgt tips, weetjes en andere input op facebook en overige kanalen.

  • Hits: 691

Even voorstellen: Monique

Product: Website
Intro tekst: Als ik mij voorstel, zeg ik doorgaans alleen mijn naam en ga ik niet uitputtend kwaliteiten die ik meen te bezitten uit de doeken doen. Daarom zal ik hier ingaan op wat ik graag doe en niet noodzakelijkerwijs kwaliteiten waar ik op voor kan staan.

Als ik mij voorstel, zeg ik doorgaans alleen mijn naam en ga ik niet uitputtend kwaliteiten die ik meen te bezitten uit de doeken doen. Daarom zal ik hier ingaan op wat ik graag doe en niet noodzakelijkerwijs kwaliteiten waar ik op voor kan staan.

Read more: Even voorstellen: Monique

  • Hits: 311

Even voorstellen: Floris

Product: Website
Intro tekst: Mijn naam is Floris Poort. Tekst is mijn voornaamste vakgebied, maar ik haal ook veel plezier uit het ontwikkelen van huisstijlen of drukwerk. Ik woon op dit moment in Middelstum, het epicentrum van het noorden.

Mijn naam is Floris Poort. Tekst is mijn voornaamste vakgebied, maar ik haal ook veel plezier uit het ontwikkelen van huisstijlen of drukwerk. Ik woon op dit moment in Middelstum, het epicentrum van het noorden.

Tijdens mijn opleiding Media en Entertainment Management had ik in groepsverband één eis: ik zou degene zijn die zich ontfermde over de samenhang en correctheid van rapport teksten. Gaanderweg heb ik geleerd om voor het web te schrijven: bondig, overtuigend en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Ik streef naar een mooie balans tussen informatie en persoonlijkheid. Een tekst moet inhoud hebben, maar leest pas echt lekker wanneer er iets herkenbaars of luchtigs in verwerkt zit.

Mijn vrije tijd besteed ik voornamelijk aan films en series, games en muziek. Een aantal keren per jaar bezoek ik muziekfestivals en concerten door het hele land. Ik heb een voorliefde voor de Ierse en Britse cultuur – en dan met name de Ierse levenswijze en gastvrijheid, Britse humor en muziek – en natuurlijk de Engelse taal.

  • Hits: 309

Even voorstellen: Erolind

Product: Website
Intro tekst: Hallo, Ik ben Erolind Derguti, 23 jaar en ik liep stage bij webdesign en mediabureau Dsignonline in Groningen. Ik ben afkomstig uit Kosovo en woon al 14 jaar in Nederland. Ik studeer communicatie, media & design aan de Hanze hogeschool in Groningen.

Hallo, Ik ben Erolind Derguti, 23 jaar en ik liep stage bij webdesign en mediabureau Dsignonline in Groningen. Ik ben afkomstig uit Kosovo en woon al 14 jaar in Nederland. Ik studeer communicatie, media & design aan de Hanze hogeschool in Groningen.

Read more: Even voorstellen: Erolind

  • Hits: 321

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Blog

Contact

Dsignonline

Locatie Europaweg 8
9723 AS Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie adres
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.