Skip to main content

Marieke

Bosscher

Een professional met passie en lef

Gaat geen uitdaging uit de weg. Wil altijd alles weten van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Runt al 20 jaar een fullservice digital agency met alle belangrijke offline en online diensten voor media-uitingen onder één dak. Van strategie en ontwikkeling tot volledige ontzorging.

Marieke aan tafel bij Simone Levie in de Magic Zone. Een gesprek tussen twee gepassioneerde online ondernemers over webdesign en je raadt het al.. het zal toch niet waar zijn.. 🤣

Wat ik doe, doe ik graag met al m'n aandacht

Marieke aan het woord

Ik beoefen mijn vak vanaf 2002 en ben alweer bijna 20 jaar eigenaar van Dsignonline. Eigenlijk nooit van plan geweest te ondernemen, maar na 2 internationale masters in multimedia, web en 3D animeren ben ik mijn eigen bedrijf begonnen.

Ondernemen, een logisch gevolg

Prachtige ervaringen opgedaan tijdens een stageperiode bij rekencentrum de Zernikeborg; destijds het grootste 3D-centrum van Nederland en bij KINN, een webdesign bedrijf voor kunstenaars in Noord Nederland. Na afloop dacht ik, wat ze daar doen kan ik ook en ik kan het beter...en voilá, dat was de start van Dsignonline. Het was geen vraag, maar een logisch gevolg.

Mijn werk is mijn passie

Mijn werk is mijn passie en niets is mij te gek... de ZZP-er, het cateringbedrijf, de uitgever, de woonwinkel, het ingenieursbureau, de architect, Investment Academy, het softwarebedrijf UBPlus of NEH Group in Leusden....van hele kleine tot hele grote klanten.

Wat ik doe, doe ik graag met al m'n aandacht; dat kan zijn het ontwerpen van een nieuwe huisstijl, het ontwikkelen van een website, een social campagne, het maakt niet uit! Bij ons op kantoor is het of héél stil omdat we allemaal super geconcentreerd werken, of heel lawaaiig omdat we dubbel liggen van het lachen... en ik vind het heerlijk, iedere dag opnieuw!

Wat klanten van Marieke vinden..

 • Webdesign, grafisch ontwerp, marketing & communicatie

  Peter Luyendijk | Ingenieursbureau abtWassenaar

  Marieke is een op en top vakvrouw. Ik heb 5 jaar met veel plezier met haar samengewerkt vanuit abtWassenaar. Heel deskundig. Niet alleen op het gebied van webdesign en layout maar ook t.a.v. de ICT daarachter. Weet alles van zoekmachines, vindbaarheid enz. Staat altijd klaar om problemen direct op te lossen en wordt niet nerveus van deadlines. Betrokken, daadkrachtig en vol passie. Met een gezonde en ambitieuze eigenwijsheid gaf ze onze organisatie energie!

 • Restyling website Acupunctuur

  Adinda Blom | Abacus Acupunctuur

  Ik ben zo blij met Marieke! Mijn website was hoognodig aan vernieuwing toe en het is prachtig geworden. Marieke staat voortdurend voor me klaar en helpt me met alle stappen in het proces. Ze ontzorgt me, neemt me dingen uit handen en denkt met me mee. Echt heel fijn.

 • Restyling website Wilma Interieur

  Wilma Venema | Wilma Interieur

  Marieke weet waar ze het over heeft als het op het bouwen en onderhouden van een kwalitatief hoogwaardige website aankomt. Ik maakte zakelijk een volgende stap en daar hoorde een nieuwe website bij. Marieke heeft ontzettend goed naar mijn wensen geluisterd en daar een fantastische en meer dynamische website van gemaakt! (Wilma Interieur )
  Ik raad haar zeker aan!

 • Website Vision Lorenzo Ledel

  Lorenzo Ledel | Uitgeverij Vision

  Mijn mooie website (visionmagazine.nl) is door Marieke gemaakt en wordt nauwgezet door haar actueel gehouden. Aangezien ik daar natuurlijk zelf wel zo nu en dan wat materiaal voor moet aanleveren, en ik daar soms wat slordig in ben, zit zij mij op gepaste wijze achter de broek als ik teveel achterloop. Want een website die niet up-to-date is, is slechte reclame. Voor mij én voor haar. Het is erg prettig samenwerken met deze dame, die geen moeite teveel is en altijd tijd weet te vinden om ‘probleempjes’ op te lossen. Staat tussen aanhalingstekens omdat zij nooit ergens een probleem in ziet.

 • Peter Luyendijk, voormalig directeur van ingenieursbureau abtWassenaar in Groningen.
 • Adinda Blom, eigenaar van Abacus Acupunctuur in Groningen. De website van Abacus Acupunctuur was nodig toe aan een flinke opfrisbeurt. Zowel de structuur van de site als de layout van deze website waren sterk verouderd. SEO-technisch zat de website wel heel goed in elkaar.
 • Wilma Interieur heeft een website laten maken door Dsignonline
 • Lorenzo Ledel, uitgever, vormgever en schrijver van het kwartaalmagazine Vision, dat in ieder sterrenrestaurant ligt. Lorenzo neemt je mee in de wereld van gastronomie en de sterrenchefs..

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Contact

Dsignonline
Full-service mediabureua

Locatie Boterdiep 63
9712 AK Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie adres
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.