Even voorstellen: Marieke

Even voorstellen: Marieke

Ik ben Marieke Bosscher, beoefen mijn vak vanaf 2002 en ben alweer bijna 20 jaar eigenaar van Dsignonline. Eigenlijk nooit van plan geweest te ondernemen, maar na 2 internationale masters in multimedia, web en 3D animeren ben ik mijn eigen bedrijf begonnen.

Prachtige ervaringen opgedaan tijdens een stageperiode bij rekencentrum de Zernikeborg; destijds het grootste 3D-centrum van Nederland en bij KINN, een webdesign bedrijf voor kunstenaars in Noord Nederland. Na afloop dacht ik, wat ze daar doen kan ik ook en ik kan het beter...en voilá, dat was de start van Dsignonline. Het was geen vraag, maar een logisch gevolg. Mijn werk is mijn passie en niets is mij te gek... de ZZP-er, het cateringbedrijf, de uitgever, de woonwinkel, Investment Academy, het softwarebedrijf UBPlus of NEH Group in Leusden....van hele kleine tot hele grote klanten.

Wat ik doe, doe ik graag met al m'n aandacht; dat kan zijn het ontwerpen van een nieuwe huisstijl, het ontwikkelen van een website, een social campagne, het maakt niet uit! Bij ons op kantoor is het of héél stil omdat we allemaal super geconcentreerd werken, of heel lawaaiig omdat we dubbel liggen van het lachen... en ik vind het heerlijk, iedere dag opnieuw!

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Contact

Dsignonline
Full-service mediabureau


Locatie Europaweg 8
9723 AS Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie adres
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.